Speak ontwikkelt Ferry Corsten App voor 20-jaar jubileum
Redactie

Speak heeft een app ontwikkeld ter ere van het 20 jarig jubileum van Ferry Corsten als producer. Ferry Corsten is hiermee de eerste artiest wereldwijd die een App-only megamix uitbrengt. De Ferry Corsten 20 Years App staat al in de App Store, maar is nog niet officieel aangekondigd.

Wat kun je met de Ferry Corsten App?

Muziek luisteren van Ferry Corsten. De App is een muziekmix van ruim één uur opgebouwd uit 34 van Ferry Corsten’s beste tracks van de afgelopen twintig jaar. Naast deze megamix bevat de App een fotomorph van Ferry’s gezicht door de jaren heen. Verder heeft de App beeldmateriaal van zijn muzikale leven, zijn volledige discografie en een link naar iTunes bijgevoegd.

Indrukwekkende carrière

Ferry Corsten is één van de grootste Nederlandse Dance producers. In 1995 won Ferry Corsten de Grote prijs van Nederland en werd hij verkozen tot Producer van het jaar bij Ericsson Muzik Awards. Hij ontving hiervoor een Zilveren Harp. Dit jaar is hij genomineerd voor de Gouden Harp, een prijs van Buma Cultuur.

Met deze intuïtief vormgegeven App en unieke megamix laat Ferry Corsten zien dat de combinatie van een App met muziek prachtige, nieuwe mogelijkheden biedt.

Hieronder een woord van Ferry Corsten over zijn 20 jarig jubileum.

Voordat je naar de App store klikt. De applicatie kost maar liefst 4,99 Euro. Dit mag voor de echte fan echter de pret niet drukken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.