Sony richt zijn pijlen op Apple met nieuwe commercial

Sony heeft in verschillende landen een commercial uitgebracht waarin de iPhone als spelconsole wordt afgekraakt. In de commercial wordt de iPhone neergezet als een apparaat waarmee je je oma smst, en de PSP als de ultieme draagbare spelconsole. Daarnaast verkondigt Sony meerdere malen dat de spellen voor de PSP erg goedkoop zijn.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iPhone en PSP

De spellen van de iPhone en de PSP zijn natuurlijk niet te vergelijken, want de PSP heeft namelijk veel uitgebreidere spellen. Hiervoor betaal je heel vaak meer dan 30 euro. De applicaties in de App Store zijn vaak gratis, maar hiervoor krijg je dan ook een klein spelletje. De uitgebreidere spellen voor de iPhone kosten vaak niet meer dan enkele euro’s.

http://www.youtube.com/watch?v=tdPvVCbLY5c&feature=player_embedded

Het is overigens niet waar dat spellen voor de iPhone en PSP nooit te vergelijken zijn. Spellen als ‘Need For Speed’ lijken namelijk erg veel op elkaar. Met de komst van de iPhone 4 zal het verschil nog meer afnemen, want ontwikkelaars zijn hierdoor min of meer verplicht om de spellen in extra hoge resolutie uit te brengen voor het Retina-display.

Via iPhone-ticker

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.