Sonos-speakers vanaf vrijdag aanzienlijk duurder

Gijs Ettes
29 juli 2015, 15:23
1 min leestijd
Sonos-speakers vanaf vrijdag aanzienlijk duurder

Sonos gaat de adviesprijzen van zijn speakers in Europa verhogen als gevolg van koersveranderingen. Vanaf overmorgen (31 juli) betaal je voor bijvoorbeeld de PLAY:1 en PLAY:3 respectievelijk 30 en 50 euro meer.

Lees verder na de advertentie.

Sonos-speakers worden duurder

Overweeg je om een Sonos-speaker aan te schaffen, dan is het goed om dat vóór morgenmiddag te doen. Van 30 juli (15.00 uur) tot en met 31 juli (10.00 uur) zal de webshop van de fabrikant offline zijn om de prijswijzigingen door te voeren. Hierna zullen alle producten van Sonos aanzienlijk in prijs zijn gestegen. Hieronder vind je de nieuwe prijzen op een rijtje.

sonos-speakers duurder

Waar de goedkoopste speaker van de fabrikant (de PLAY:1) drie tientjes duurder wordt, is de absolute prijsstijging bij duurdere producten als de PLAYBAR en SUB groter; die worden maar liefst 100 euro duurder. Ook de CONNECT AMP stijgt flink in prijs, en wel met 80 euro. De verwachting is dat ook derde partijen die Sonos-speakers verkopen (zoals Bol en MediaMarkt), hun prijzen omhoog zullen schroeven. Bekijk hier het actuele Sonos aanbod van de voordeligste webshops.

WinkelAssortiment
MediaMarktSonos Multiroom Speakers6 productenBekijken
Bol.comSonos Multiroom Speakers7 productenBekijken
CoolblueSonos Multiroom Speakers5 productenBekijken
BCCSonos Multiroom Speakers9 productenBekijken
ExpertSonos Multiroom Speakers10 productenBekijken

Meer over de prijsstijging die Sonos doorvoert, lees je op deze pagina. Daarnaast kun je onze uitgebreide Sonos PLAY:1 review lezen voor meer informatie over deze compacte wifi-speaker.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu