Sonos-speakers vanaf vrijdag aanzienlijk duurder
Gijs Ettes

Sonos gaat de adviesprijzen van zijn speakers in Europa verhogen als gevolg van koersveranderingen. Vanaf overmorgen (31 juli) betaal je voor bijvoorbeeld de PLAY:1 en PLAY:3 respectievelijk 30 en 50 euro meer.

Sonos-speakers worden duurder

Overweeg je om een Sonos-speaker aan te schaffen, dan is het goed om dat vóór morgenmiddag te doen. Van 30 juli (15.00 uur) tot en met 31 juli (10.00 uur) zal de webshop van de fabrikant offline zijn om de prijswijzigingen door te voeren. Hierna zullen alle producten van Sonos aanzienlijk in prijs zijn gestegen. Hieronder vind je de nieuwe prijzen op een rijtje.

sonos-speakers duurder

Waar de goedkoopste speaker van de fabrikant (de PLAY:1) drie tientjes duurder wordt, is de absolute prijsstijging bij duurdere producten als de PLAYBAR en SUB groter; die worden maar liefst 100 euro duurder. Ook de CONNECT AMP stijgt flink in prijs, en wel met 80 euro. De verwachting is dat ook derde partijen die Sonos-speakers verkopen (zoals Bol en MediaMarkt), hun prijzen omhoog zullen schroeven. Bekijk hier het actuele Sonos aanbod van de voordeligste webshops.

Winkel Assortiment
MediaMarkt Sonos Multiroom Speakers 6 producten Bekijken
Bol.com Sonos Multiroom Speakers 7 producten Bekijken
Coolblue Sonos Multiroom Speakers 5 producten Bekijken
BCC Sonos Multiroom Speakers 9 producten Bekijken
Expert Sonos Multiroom Speakers 10 producten Bekijken

Meer over de prijsstijging die Sonos doorvoert, lees je op deze pagina. Daarnaast kun je onze uitgebreide Sonos PLAY:1 review lezen voor meer informatie over deze compacte wifi-speaker.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.