Sonicwalk: sporten en muziek luisteren met je iPhone zonder oordopjes
Redactie

Sonicwalk is een handig product om tijdens het sporten naar muziek te luisteren via je iPhone. Het grootste voordeel is, dat je geen oordopjes hoeft te gebruiken. En je iPhone stop je in de Sonicwalk, die je op dezelfde wijze over je schouder draagt als een band van een rugzak.

Hoe werkt het?

Het principe van de Sonicwalk is heel simpel. Je stopt de iPhone in het daarvoor bestemde hoesje en sluit deze erop aan. Vervolgens stel je de volumeknop in op het gewenste niveau. En dan ben je klaar om te gaan sporten. De Sonicwalk is vooral geschikt voor joggers en fietsers. De muziek wordt afgespeeld via twee speakers van het harnas. En dat betekent dat ook anderen in je directe nabijheid de muziek kunnen horen.

Veiligheidsfunctie

De Sonicwalk beschikt ook nog over een veiligheidsfunctie. Achterop is er namelijk een LED strip aangebracht. En je kunt zelf een keuze uit maken uit de verschillende oplichtende opties. Zo kun je met de Sonicwalk en muziek luisteren via je iPhone en veilig joggen of fietsen in het donker.

Als je een hekel hebt aan het sporten met oordopjes, maar toch graag muziek wilt luisteren, is de Sonicwalk een prima optie. De Sonicwalk is binnenkort via de website van Firebox te bestellen. Op dit moment is het mogelijk er al één te reserveren. Let wel op de prijs, want het muziekharnas kost wel 107,59 euro.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.