Sonic 4 mogelijk naar de iPhone
Redactie

Diverse grote gamemaatschappijen hebben al een ruim aanbod aan games in de app store staan, denk hierbij aan EA en Gameloft. Ook de producent SEGA heeft diverse games ontwikkeld voor de iPhone, Sonic the Hedgehog bijvoorbeeld.

Sonic 4

Binnenkort (zomer 2010) komt er op de WII, de playstation en de xbox een nieuw Sonic spel genaamd Sonic 4. Wat dit spel toevoegt aan het hele Sonic gebeuren laten we aan de fans over, in de vele previews lijkt het spel nog steeds hetzelfde.

Op iPhone

Een aantal fans van Sonic hebben op de website van het komende spel interessante ontdekkingen gemaakt. SEGA heeft namelijk één platform geheim gehouden, volgens een aantal geruchten is dat de iPhone.

Achter de bestandsnaam van enkele plaatjes op de website stond namelijk “_locked”, wanneer dit werd weggehaald zag men diverse plaatjes die wijzen op een iPhoneversie.
iphone
Ook in de trailer zit er volgens een aantal mensen een “aanwijzing” naar de iPhone, op 0:44 zie je bij de platformen een “locked” logootje dat de vorm heeft van het app store download icoontje.

Bron: next games

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.