Sneller surfen op internet met speciale iPhone hoes
Redactie

Er is een nieuwe iPhone hoes ontwikkeld, waarmee je 4G snelheden kunt bereiken voor het surfen op internet. De cover is ontworpen door het Amerikaanse bedrijf FreedomPop en bedoeld om topsnelheden te bereiken op het internet.

WiMax netwerk

De cover maakt niet daadwerkelijk verbinding met 4G. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een WiMax netwerk. Dat is een draadloos netwerk met een theoretisch bereik van vijftig kilometer. Er zou daarmee een snelheid behaald kunnen worden van 70Mbit per seconde.

iPhone in de case

Je plaats heel eenvoudig de iPhone in de case, waarna er automatisch met het WiMax netwerk verbinding kan worden gemaakt. Je ziet geen 4G in beeld, maar wel het icoontje van Wifi. Daarna kun je echt met een topsnelheid op het internet surfen. De nieuwe cover is nog niet verkrijgbaar, maar de verwachting is dat je de case aan het einde van de zomer in het bezit kunt hebben. Overigens krijgen de kopers er op maandelijkse basis 500 MB data gratis bij. Verder heeft FreedomPop laten weten aan uitgebreidere datapakketten te werken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.