Sn0wbreeze voor iOS 4.3.3
Redactie

Gisteren werd de untethered jailbreak voor iOS 4.3.3 beschikbaar gesteld via de blog van het iPhone Dev Team. Dit team biedt de jailbreaks altijd aan in de vorm van twee tools: Redsn0w en PwnageTool. Voor Windows-gebruikers is al enige tijd de jailbreaksoftware Sn0wbreeze beschikbaar. Deze software kan nu ook iOS 4.3.3 jailbreaken.

Met de introductie van Sn0wbreeze voor iOS 4.3.3 is het lijstje met jailbreaktools compleet. Iedereen kan nu iOS 4.3.3 jailbreaken met Windows en Mac OSX. Alleen de iPad 2 wordt nog niet ondersteund door de software. Dit apparaat zal binnenkort wel te jailbreaken zijn, want het Dev Team schijnt al grote stappen in de goede richting gezet te hebben.

iOS 4.3.3

Enkele dagen geleden heeft Apple iOS 4.3.3 op hun servers gezet. De nieuwe firmware voegt niets toe aan je iDevice, maar stelt je wel in staat om je locatiegegevens te beheren. Deze maand werd namelijk ontdekt dat je locatie constant wordt bijgehouden door je iDevice. Deze ontdekking zorgde voor veel negatieve publiciteit voor Apple.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.