SmartScreen: Widgets op je lockscreen
Redactie

Een aantal weken geleden kondigde een groepje ontwikkelaars aan dat ze een applicatie aan het maken waren waarmee je widgets op je lock screen kan gebruiken. De applicatie is na een poos wachten eindelijk uit maar veel widgets zijn er nog niet.

SmartScreenWidgets

Een aantal widgets zijn er al. Een rekenmachine, een klok, een notitieblokje en de widget van het Dev-Team zijn al te gebruiken. Het Dev-Team heeft deze widget eerder al aangekondigd en laat het RSS kanaal van het team zien met alleen de laatste post. Voor de ontwikkelaars die widgets willen gaan maken is er een speciale SmartScreen SDK.

Er is een versie uit die 5 dollar kost en een gratis lite versie met een aantal beperkingen. In de lite versie kan je maximaal 3 widgets gebruiken en je kan ook geen Controls krijgen. Met Controls heb je knopjes om bijvoorbeeld WiFi of 3G aan en uit te zetten.

SmartScreen bemachtigen

SmartScreen kun je verkrijgen door de volgende repo toe te voegen in Cydia:

“apt.media-phone.ch”

Als je deze toegevoegd hebt kun je in de repo de eerste widgets vinden en twee versies van SmartScreen. Beide versies zijn gratis te downloaden maar met de gewone SmartScreen app moet je bij het opstarten een licentie invoeren. Die is hier voor 5 dollar te koop.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.