Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Dit slimme springtouw ligt vanaf vandaag in de Apple Store

Lars Paijmans
18 juli 2016, 15:35
1 min leestijd
Dit slimme springtouw ligt vanaf vandaag in de Apple Store

Apparaten om ons heen worden steeds slimmer, en fitness-accessoires zijn hier zeker geen uitzondering op. Vanaf vandaag kun je in de Nederlandse Apple Stores ook een slim springtouw kopen, maar wat kun je hier nu eigenlijk mee?

Lees verder na de advertentie.

Smart Rope vanaf nu in de Apple Store

Twee handvatten en een touwtje, veel meer is er niet nodig om een springtouw te maken. De makers van het Smart Rope denken hier anders over. Hun uitvinding is een slim springtouw dat de gebruiker moet aanmoedigen om net een paar sprongen extra te maken.

Smart Rope

Met een prijskaartje van 90 euro zitten er in ieder geval heel wat extra functies in dit apparaat verstopt. Zo brengt het touw nauwkeurig in kaart hoeveel calorieën je hebt verbrand, die je meteen met je vrienden kunt delen via sociale netwerken.

De tofste functie van het Smart Rope zit echter verstopt in de draad zelf. Door 23 LED-lampjes die duizenden keren per minuut oplichten, kan er een stroboscoopeffect gemaakt worden die je sportgegevens als het ware in de lucht projecteert. Zo kun jij terwijl je springt recht voor je neus lezen hoe je ervoor staat, zonder dat je hiervoor hoeft te stoppen.

De Smart Rope werkt (uiteraard) nauw samen met je iPhone, iPad en Apple Watch dankzij de bijbehorende Smart Gym-app. Hier verschijnen geregeld updates voor, die de functies van het Smart Rope verder uit kunnen breiden. Het slimme springtouw is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederlandse Apple Stores en is ook te bestellen via de website.

Bron: Apple Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu