Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Nieuwe Smart Folio-hoesjes voor iPad lossen grote ergernis op

Maurice Snijders
8 mei 2024, 15:30
2 min leestijd
Nieuwe Smart Folio-hoesjes voor iPad lossen grote ergernis op

Apple heeft nieuwe iPads aangekondigd en daar horen natuurlijk nieuwe Smart Folio-hoesjes bij. Zo zien ze eruit en deze ergernis lossen ze op!

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe Smart Folio-hoesjes

Er zijn tijdens het Apple-event op 7 mei twee versies van zowel de nieuwe iPad Pro als de nieuwe iPad Air verschenen. Dat betekent dus dat er ook vier nieuwe Smart Folio-hoesjes zijn. Heb je een hoesje nodig voor de iPad Air 2024, dan heb je de keuze uit vier verschillende kleuren (Lichtviolet, Houtskoolgrijs, Saliegroen en Denim). De hoesjes voor de iPad Pro M4 zijn verkrijgbaar in drie kleuren: Wit, Zwart en Denim.

smart folio-hoesjes

Deze grote ergernis lossen ze op

Het Smart Folio-hoesje is altijd al erg populair. Ook de voorganger (Smart Cover) op de iPad 2 was al populair. De multifunctionele hoesjes bieden een uitstekende bescherming voor de nieuwste iPad Pro- en Air-modellen, en doen dat met minimaal extra gewicht en dikte.

Daarnaast is het belangrijkste nut van de nieuwe hoesjes dat je de iPad op verschillende manieren kunt neerzetten, afhankelijk van wat je ermee gaat doen. Alleen waren die verschillende manieren eigenlijk altijd wat te beperkt. Er waren altijd kijkhoeken die toch echt niet mogelijk waren met de hoesjes. Die ergernis lost Apple nu op met de nieuwe Smart Folio-hoesjes: meer kijkhoeken en meer flexibiliteit. Dit maakt de nieuwe hoesjes een stuk bruikbaarder dan de voorgaande versies.

kijkhoeken hoesje

Als je op je nieuwe iPad geen vast toetsenbord en trackpad nodig hebt, zoals het nieuwe Magic Keyboard, is het Smart Folio-hoesje een licht en handig alternatief, en de perfecte aanvulling op je nieuwe iPad. Dit zijn de prijzen van de verschillende versies:

  • Smart Folio voor 11‑inch iPad Air (M2): 89 euro
  • Smart Folio voor 13‑inch iPad Air (M2): 119 euro
  • Smart Folio voor 11‑inch iPad Pro (M4): 89 euro
  • Smart Folio voor 13‑inch iPad Pro (M4): 119 euro

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste Apple-nieuws en het Apple-event? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Air 2024
Apple iPad Air 2024

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu