Slachtoffers in Nieuw-Zeeland steunen via de App Store

Redactie
1 maart 2011, 17:28
1 min leestijd
Slachtoffers in Nieuw-Zeeland steunen via de App Store

Ontwikkelaars in Nieuw-Zeeland hebben de handen in één geslagen om geld op te halen voor de slachtoffers van de zware aardbeving in hun land. De ontwikkelaars die meewerken aan de actie hebben beloofd dat ze 100% van de opbrengsten van hun applicaties weggegeven aan het goede doel.

Lees verder na de advertentie.

Bekende applicaties

In de lijst met applicaties die op de website van de groep staat, staan enkele zeer bekende applicaties. De game ‘Chopper 2’ in bijvoorbeeld door een ontwikkelaar uit Nieuw-Zeeland gemaakt. Dit zal waarschijnlijk de applicatie worden die het meeste geld gaat opleveren tijdens de actieperiode, want het spel is ook nog eens voor de iPhone, iPad én Mac te downloaden.

Internationale interesse

Als Nederlandse ontwikkelaar kan je ook meedoen met de actie. De bedenkers van de geldinzameling kregen namelijk direct veel reacties uit het buitenland. Speciaal voor deze ontwikkelaars is er een internationale categorie aangemaakt. In deze categorie staan allerlei applicaties van ontwikkelaars uit andere landen die ook graag hun steentje willen bijdragen.

Om de slachtoffers van de aardbeving in Nieuw-Zeeland te steunen kan je een applicatie downloaden via de App Store die op de officiële website staat.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen