De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Skype voor iOS heeft weer voicemail-ondersteuning

Rutger Otto
8 juli 2014, 11:45
1 min leestijd
Skype voor iOS heeft weer voicemail-ondersteuning

Met de laatste Skype update is het voor iOS-gebruikers weer mogelijk om voicemailberichten te sturen. Een maand geleden werd die functie er door uitgehaald, maar de ontwikkelaars hebben naar de gebruikers geluisterd.

Lees verder na de advertentie.

skype update

Vorig maand werd Skype voor iPhone-gebruikers compleet vernieuwd. Maar het volledig nieuwe ontwerp bracht ook nadelen met zich mee, zo werden handige functies uit te app verwijderd, zoals het inspreken van berichten. Een week later verscheen de eerste update, waarmee al een aantal van die functies werden teruggebracht. Gebruikers hebben echter tot nu moeten wachten om weer gesproken berichten te kunnen beluisteren via Skype.

Skype voicemails zijn terug

Al die tijd was het voor Android-gebruikers wel mogelijk om spraakberichten af te spelen. iPhone-bezitters hebben hun onvrede geuit. “We hebben geluisterd naar jullie feedback”, staat op de blog van Skype. “We hebben hard gewerkt om jullie suggesties te verwerken. In 5.1 hebben we onder meer de functies geïmplementeerd dat je een gesprek kan wissen, een bericht kan aanpassen en dat je een Skype-only contact filter kan toevoegen. Met de nieuwe Skype update hebben we nog meer functies toegevoegd waar jullie om hebben gevraagd.”

Voicemailberichten afluisteren is daar dus één van. Als je een nieuw gesproken bericht krijgt, komt hij vanzelf in het gesprek te staan. Wil je luisteren, druk je simpelweg op play. Een andere toevoeging is dat je profielen van contacten kunt bekijken. Ook kun je deelnemers toevoegen aan bestaande chats.

Download Skype

Je kunt Skype gratis downloaden voor je iPhone. Je hebt dan iOS 7 of nieuwer nodig en 45,5 MB aan vrije opslagruimte.

Skype

Skype Communications S.a.r.l

Gratis via App Store

Skype
Skype
Skype
Skype
Skype
Skype
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu