Siri toch niet op oudere Apple devices

Sommige hackers hebben het al voor elkaar, Siri op een iPhone 4 of 3GS. Er zijn al dagen geruchten te horen op de digitale wandelgangen dat Apple wellicht bezig is met Siri beschikbaar te maken op oudere modellen. Dit is echter allemaal ontkent door Apple. 

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Apple heeft geen plannen om Siri naar oudere iDevices te brengen

Het bericht waarin Apple het officieel aan geeft, dank aan Michael Steeber

De ontkenning vanuit Apple, dank aan Michael Steeber

Via tumblr.com heeft ontwikkelaar Michael Steeber een bericht geplaatst waarin bekend gemaakt wordt dat  Apple niet van plan is om Siri voor oudere iDevices beschikbaar te maken.  Dit is hij te weten gekomen via iemand die contact heeft gelegd met Apple met een voorstel om Siri tegen betaling beschikbaar te maken op iPhone 4 en de vierde generatie iPod touch. De motivatie hiervoor is om het illegaal hacken tegen te gaan.

Apple heeft hierop gereageerd dat Siri alleen op iPhone 4S werkt, en dat ze op het moment geen plannen hebben om hier verandering in te brengen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.