Nieuwe Apple TV-reclamespot gooit een balletje op met Kobe Bryant en Siri

Lars Paijmans
11 april 2016, 9:22
1 min leestijd
Nieuwe Apple TV-reclamespot gooit een balletje op met Kobe Bryant en Siri

Apple heeft een nieuwe reclamevideo online gezet waarin de vierde generatie Apple TV centraal staat. In het spotje zitten NBA-ster Kobe Bryant en acteur Michael B. Jordan op de bank, terwijl Siri een handje helpt om de juiste scènes en video’s op te zoeken.

De reclamespot is de tiende die Apple toewijdt aan de Apple TV 4, en duurt wederom niet langer dan een minuut. In het filmpje zien we Bryant en Jordan naast elkaar zitten, terwijl ze met de Apple TV Remote en Siri de NBA-app openen en vervolgens met stemcommando’s vooruit spoelen, pauzeren en de film The Curious Case of Benjamin Button opzetten.

Lees verder na de advertentie.

https://www.youtube.com/watch?v=1CxQW3bzIss

Apple TV-reclamespot met Kobe Bryant

De titel ‘Father Time’ van het Apple TV-reclamespotje duidt op de leeftijd van Kobe Bryant, die aanstaande woensdag zijn laatste wedstrijd speelt voor de Los Angeles Lakers, na een carrière van 20 jaar. In verband met zijn leeftijd komt zijn loopbaan bij de Lakers aan een eind, maar niet voordat hij de hoofdrol in een Apple-reclame gespeeld heeft.

Apple lijkt de afgelopen maanden vaker de hulp van beroemdheden in te schakelen voor reclamefilmpjes. Zo zagen we onlangs Taylor Swift in een Apple Music-promo en Cookie Monster in een iPhone 6S-video opduiken. Ten tijde van de iPhone 6 werden Justin Timberlake en Jimmy Fallon ingeschakeld voor een komische reclame.

De vierde generatie Apple TV verscheen in oktober 2015 en was een grote stap voorwaarts ten opzichte van de derde generatie. Zo kreeg de Apple TV voor het eerst een eigen besturingssysteem met tvOS, en kunnen we er apps (en games) op installeren vanuit de App Store. Meer hierover lees je in onze uitgebreide Apple TV 4 review.

Lees meer over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple TV
Apple TV

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu