Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Simyo ondersteunt nu e-sim op iPhones uit 2018 en 2019

Lars Paijmans
27 februari 2020, 11:03
1 min leestijd
Simyo ondersteunt nu e-sim op iPhones uit 2018 en 2019

Vanaf vandaag ondersteunt Simyo e-sim op nieuwere iPhones en iPads. Met een e-sim heb je geen fysieke simkaart meer nodig, maar is deze volledig digitaal. Dat heeft een aantal voordelen.

Simyo ondersteunt nu e-sim op de iPhone

Nu KPN-dochteronderneming Simyo e-sim ondersteunt, kun je een extra simkaart aan je iPhone toevoegen. Dit doe je via de Mijn Simyo-app.

Bestaande klanten kunnen een fysieke simkaart inruilen voor een e-sim, terwijl nieuwe abonnees en prepaid-klanten meteen een e-sim kunnen bestellen. Dat maakt van Simyo de eerste provider die prepaid-klanten de kans geeft om e-sim te gebruiken.

wat is e-sim

Met een e-sim kun je in de praktijk twee simkaarten tegelijk op je iPhone gebruiken: een fysieke simkaart en een e-sim. Dat komt bijvoorbeeld goed uit als je privé en werk gescheiden wil houden, maar toch maar één smartphone wil meenemen. In de instellingen wissel je van provider, zodat je niet steeds een fysieke simkaart hoeft om te wisselen.

Bekijk en bestel e-sim bij Simyo voor je iPhone

Simyo laat weten dat voorlopig alleen iPhones ondersteunt worden, Android volgt later dit jaar. Onderstaande Apple-apparaten zijn gereed om e-sim te gebruiken. De verwachting is dat ook de iPhone 2020, die later dit jaar verschijnt, met e-sim werkt.

De volgende Apple-producten ondersteunen e-sim

Bron: Simyo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu