Simyo verhoogt kosteloos 4G-snelheid

Simyo-klanten met een 4G-bundel kunnen vanaf nu gebruikmaken van sneller mobiel internet. De KPN-dochter verhoogt de snelheid met maximaal zes keer, zonder dat hier bijbetaald voor hoeft te worden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Simyo 4G-snelheid verhoogd

Net als KPN heeft Simyo een landelijk dekkend 4G-netwerk, al moet je als klant wel een 4G Flex-bundel (5 euro per maand) activeren om hier gebruik van te maken. Daarvoor heb je vanaf nu een goede reden: Simyo heeft namelijk de maximale snelheid verhoogd van 25 Mbit/s naar maximaal 150 Mbit/s. De provider geeft wel aan dat de gemiddelde snelheid van 20 Mbit/s ongeveer hetzelfde blijft. De maximale 4G-snelheid is afhankelijk van de drukte op het netwerk en kan op rustige momenten hoger uitvallen.

simyo 4g dekking

Uit diverse tests van iPhoned is gebleken dat de Simyo 4G-dekking in de meeste delen van Nederland prima is. Binnenshuis is een downloadsnelheid van circa 27 Mbit/s en een uploadsnelheid van ruim 10 Mbit/s goed haalbaar. Buitenshuis ligt de 4G-snelheid voor zowel downloaden als uploaden doorgaans hoger.

Mijn Simyo-app gebruiken

Voor het bijhouden van onder meer je datagebruik kun je gebruikmaken van de Mijn Simyo-app, die gratis is te downloaden in de App Store. De laatste versie van de app toont hoeveel belminuten, sms’jes en MB’s je hebt verbruikt en laat je desgewenst je bundels naar boven of beneden aanpassen. Verder kun je facturen raadplegen en je prepaid beltegoed checken. De app vereist iOS 5.1.1+ en tenminste 10MB aan vrije opslagruimte.

Mijn Simyo

KPN B.V.

9,4 (17577 reviews)
Gratis via App Store

Mijn Simyo
Mijn Simyo
Mijn Simyo
Mijn Simyo
Mijn Simyo
Mijn Simyo
Mijn Simyo
Mijn Simyo

Het laatste nieuws over Simyo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.