De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Tip: Simpel biedt onbeperkte min/sms en 1GB data voor €10

Redactie
24 november 2015, 13:10
1 min leestijd
Tip: Simpel biedt onbeperkte min/sms en 1GB data voor €10

Op zoek naar een goedkoop abonnement dat je in staat stelt om onbeperkt te bellen en sms’en? Neem dan eens een kijkje op de Simpel-website. Tijdelijk krijg je 1GB data en onbeperkte min/sms’jes voor 10 euro.

Simpel Belrevolutie: onbeperkte bellen en sms’en voor een tientje

De actie van Simpel heet Belrevolutie en loopt van 24 november tot en met 31 december. Voor 10 euro per maand krijg je een tweejarig sim only-abonnement met onbeperkte minuten, sms’jes en 1GB data. Klanten kunnen gebruikmaken van 3G-internet (via het netwerk van T-Mobile) met een maximale downloadsnelheid van 14Mbit/s en een uploadsnelheid van 2MBit/s.

Verder kan er worden gebeld en gesms’t naar vaste en mobiele nummers, met uitzondering van speciale betaalde servicenummers (bijvoorbeeld 0900-nummers) en betaalde sms-diensten. In de voorwaarden valt verder te lezen dat dit onbeperkt is voor iedereen ‘met een normaal gebruik’. De provider behoudt zich het recht voor om kosten in rekening te brengen als er misbruik wordt gemaakt van zijn diensten.

Simpel biedt tijdens de actieperiode ook abonnementen met meer data. Zo betaal je voor 2GB 15 euro per maand en voor 3GB 20 euro. Voor die abonnementen geldt ook dat je onbeperkt kunt bellen en sms’en.

Bekijk de Simpel Belrevolutie-actie op de website van de provider

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu