SimCity verkrijgbaar in de App Store

Redactie
17 december 2008, 18:52
1 min leestijd
SimCity verkrijgbaar in de App Store

Vanaf vandaag is het voor iedereen mogelijk om SimCity te kopen in de Apple Store.  Ik als grote fan van dit soort games, moest hem natuurlijk hebben, en heb hem dan ook gelijk gekocht.  Terwijl ik dit aan het schijven ben is hij bezig het programma te downloaden,  dus veel informatie heb ik ook nog niet voor jullie.


Wel kan ik mededelen dat ik morgen met een review van deze game zal gaan komen.  Dus de mensen die de acht euro liever niet zo maar uitgeven, raad ik aan om even op mijn review van morgen te wachten.

Lees verder na de advertentie.

Om jullie voorlopig even bezig te houden bij deze wat Quota’s van mensen die hem al hebben gespeeld en natuurlijk wat screenshots.  Let wel op,  de quota’s zijn niet onderzocht en kunnen onbetrouwbaar zijn.

Ronwiel zei op iphoneclub:
Net ff de tutorial doorlopen en er is goed nagedacht over de besturing. Zit allemaal erg logisch in elkaar. Uiteraard blijft het een klein scherm, maar net zoals het sms toetsenbord is dat gewoon ff wennen ;).
Overiges denk ik dat dit een game is waarmee je het meeste uren gameplay voor je euro’s krijgt. Het is echt een ECHTE Simcity!

Rob Oomen zei op iphoneclub:
Ik heb het 2 uur achter elkaar gespeeld en geen een keer gecrasht.
Echt een topgame!

Klik hier om de applicatie te kopen

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen