Secret Story nu ook (onofficieel) op de iPhone te volgen
Redactie

Deze week is de reality-show ‘Secret Story’ van start gegaan. De komende dertien weken zitten er 15 Nederlanders opgesloten in een huis. Tijdens deze periode moeten ze elkaars geheim raden om geld te verdienen. Wij kunnen in Nederland 24 uur per dag meekijken in het huis vol camera’s, maar de producenten hebben de streams bewust niet geschikt gemaakt voor de iPhone.

Onofficiële stream voor de iPhone

Gebruiker ‘Pizzalucht’ van het Fok!Forum heeft twee streams van de officiële website omgezet naar een iPhone-stream. Deze stream is in ieder geval te bekijken op de iPhone 3GS en de iPhone 4. Ook verschillende iPod touches en de iPad wordt ondersteund. Op dit moment is deze stream nog in experimentele fase, maar de ervaring leert dat de verbinding nu al erg stabiel is.

Andere apparaten

‘Pizzalucht’ heeft de stream ook voor Android-toestellen beschikbaar gemaakt. Tevens is het mogelijk om deze streams in het buitenland te bekijken. Deze mogelijkheden zijn allemaal niet mogelijk via de officiële websites. Daarnaast worden alle streams zonder reclame aangeboden, en dus lopen producten van het programma flink wat inkomsten mis door hun eigen restricties.

De mobiele streams zijn via de iPhone, iPod touch, iPad an Android-toestellen te bereiken via http://www.pizzalucht.com

Update: SBS heeft de website offline laten halen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.