Secret Story lanceert gesponsorde web-app
Redactie

Al een aantal weken zitten er een tiental Nederlanders opgesloten in een huis voor het programma ‘Secret Story’. De programmamakers beloofden ‘Reality 2.0’ met social media, live streams en interactieve programma’s, maar dit is om een aantal redenen niet op alle punten bereikt. De vraag naar een applicatie was bijvoorbeeld erg groot, en deze week hebben ze hier pas een oplossing voor bedacht.

HTC als sponsor

HTC is één van de hoofdsponsoren van het experimentele programma. Deze sponsor hield tot nu toe alle ideeën voor iOS-apps tegen, maar heeft nu wel op last van de programmamakers een web-app ontwikkeld. Met deze web-app kan je alle social media volgen die over Secret Story gaan.

Zoethoudertje

Op internet ziet men de web-app, die overigens helemaal vol met HTC-banners staat, als een zoethoudertje. Video’s, streams en nieuwtjes zijn namelijk nog steeds niet op een normale manier te lezen op de iPhone. Een aantal fans hebben wel geprobeerd om deze content beschikbaar te maken voor iDevices, maar zodra ze iets bereikten, dreigde de productie met een rechtszaak omdat ze hun sponsor HTC anders kwijt zouden raken.

De web-app is te vinden op m.secretstory.nl

  • Spotlights:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.