‘Secret Story’ komt niet naar de iPhone
Redactie

Deze week is het nieuwe reality-programma ‘Secret Story’ begonnen op Net 5. Voor dit programma zitten er 15 Nederlanders met een geheim opgesloten in een huis vol met camera’s. De komende 13 weken moeten zij elkaars geheim raden en opdrachten uitvoeren om geld te verdienen. Hun leven kan je in deze periode overal op de voet volgen, behalve op de iPhone, iPod touch en iPad.

Reality 2.0

Endemol, de producent van het programma, heeft op verschillende bijeenkomsten gezegd dat Secret Story ‘Reality 2.0’ gaat worden. Op dit moment is het echter niet  mogelijk om de live strams op een mobiel apparaat te bekijken, terwijl deze wel gratis te zien zijn op internet en bij Ziggo digitale tv.

Daarnaast is er geen applicatie of mobiele website van Secret Story te vinden. Tegenwoordig kan je als potentieel populair programma niet zonder één van deze elementen. Het nieuws en de hoogtepunten van The Voice Of Holland waren bijvoorbeeld wél op de iPhone te bekijken via een mobiele website. Vaste kijkers vonden dit erg prettig.

De producenten van Secret Story hebben via Twitter aan iemand laten weten dat de stream helemaal niet voor de iPhone beschikbaar gaan komen. Er zijn echter al mensen die de Secret Story-streams op hun eigen website vertonen, en dus komt er misschien binnenkort ook wel een onofficiële stream voor de iPhone beschikbaar.

*Het is niet mogelijk om video’s te bekijken via de iPhone. De functie is wel aanwezig op de website, maar deze is nog niet geactiveerd.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.