Screenshots iTunes 9 gelekt
Redactie

Eerder gingen er al geruchten dat iTunes 9 toegang zou krijgen tot sociale netwerken, en nu is dit gerucht in beeld gebracht: Er zijn screenshots uitgelekt van de mogelijke nieuwe versie van iTunes die volgende maand, tijdens de lancering van de andere Apple producten, beschikbaar zou moeten komen.

Een Duitse blogger bracht de screenshots naar buiten en ze zien er prima, maar zoals altijd ook weer vaag uit. Boy Genius Report meldt voordat zij verder gaan over de screenshots eerst maar even op hun manier dat het niet zeker is dat ze echt zijn: ”This is a superduperultramegaturbo rumor”

Info over je muziek door middel van Last.fm

Op de screenshots is te zien hoe er intergratie is met de muziekdienst Last.FM. Deze dienst zal in iTunes meer informatie gaan geven over de artiest en het nummer wat je op dat moment aan het afspelen bent. Ook staan er onderaan het iTunes scherm twee lelijke (lees: mogelijk gephotoshopte) iconen van FaceBook en Twitter. Wat deze diensten doen in iTunes is niet te zien op de screenshots.

Klik om te vergroten

itunes9-3 itunes9-1 itunes9-2

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Xenu

  Ziet er erg gefotoshopt uit, die icoontjes, als je inzoomt. Ook een beetje een rare plek, lijkt me niet als iets wat ze bij Apple zouden doen.

 • K de V

  Het is al een allegaartje met synchen van muziek en (halfbakken) non-muziek items zoals Notes.
  Laten ze dat sociale gekwakkel aan FaceTube, Kwitter en Kukkel overlaten.

 • Jeroen

  Zo nep als maar kan -.-…

  Bij het icoontje last.fm… wanneer een icoon geselecteerd wordt, is de naam wit en niet zwart. De 9 bij het “over iTunes” venster is te groot. Normaal gebruikt Apple overigens dezelfde groottes van plaatjes i.t.t. de J. Lopez plaatjes etc.

  En waarom denken mensen altijd dat er kleine dingen veranderen. Bij een nieuwe versie van iTunes veranderd meestal de gehele look. Ik denk zeker nu Leopard Snow eraan zit te komen