Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en win een iPhone 5C
Redactie

Een nieuwe iPhone winnen was nog nooit zo makkelijk. Als je namelijk kans wilt maken op een gloednieuwe iPhone 5C, hoef je je bij ons alleen even voor de nieuwsbrief in te schrijven. Wel voor 10 oktober, want op die dag vindt de trekking van onze heuse iPhone-loterij plaats.

De  iPhone 5C is nog niet officieel aangekondigd, maar dat deze goedkopere iPhone en de iPhone 5S op 10 september gaan komen staat al zo goed als vast. Zodra de iPhone 5C in Nederland leverbaar is, geven wij een exemplaar weg onder een van de inschrijvers van de nieuwsbrief. Ben je al ingeschreven, dan ding je automatisch mee.

Om jezelf in te schrijven voor onze wekelijkse (toegegeven, soms tweewekelijkse) update op iPhone-gebied, hoef je alleen even naar de inschrijfpagina van de nieuwsbrief te gaan. Zodra je je e-mailadres geregistreerd hebt, maak je al kans.

iphone5c

Zorg er dus wel voor dat het een e-mailadres is waarop je te bereiken bent. Anders loop je die iPhone 5C natuurlijk mis.

iPhoned houd je op 10 september vanaf 19:00 uur op de hoogte

Kom dinsdagavond natuurlijk ook naar onze site om al het aankomende  iPhone 5C-, iPhone 5S–  en iOS 7-nieuws zo snel mogelijk te lezen. Wij volgen de perspresentatie van Apple namelijk op de voet en doen daar ook live verslag van via ons Twitter-account.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.