Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Deze satellietbeelden zijn perfecte iPhone-wallpapers

Rutger Otto
16 december 2014, 19:02
1 min leestijd
Deze satellietbeelden zijn perfecte iPhone-wallpapers

Wie had gedacht dat satellietbeelden zulke geweldige iPhone-wallpapers zouden opleveren? Als je nog een nieuwe achtergrond zoekt, ben je in dit artikel aan het juiste adres.

Lees verder na de advertentie.

iPhone-wallpapers

Joao Paulo Bernades is een Braziliaanse grafisch vormgever die een speciale Tumblr-pagina heeft opgericht om iPhone-wallpapers van satellietbeelden met de wereld te delen. Op de blog zijn tientallen plaatjes te zien die je gratis kan downloaden om in te stellen als achtergrond.

Bernades zoekt naar kleurrijke en visueel aantrekkelijke afbeeldingen van de aarde die afkomstig zijn van NASA en Airbus Defense and Space. De plaatjes zijn allemaal vrij te gebruiken. De Braziliaan snijdt en schaalt ze vervolgens zo dat ze precies op de iPhone 6 Plus passen. Natuurlijk kun je ze ook downloaden als je een ander model hebt; tijdens het instellen als iPhone-wallpaper verklein je de foto gewoon.

Verzameling satellietbeelden

Op de Tumblr staat al een mooie verzameling met prachtige, verticale plaatjes van satellietfoto’s en topografische kaarten. Bernades heeft op Tumblr niet geschreven naar welk deel van de aarde we precies kijken. Pas als je het plaatje gedownload hebt, wordt dat uit de toeken gedaan in de bestandsnaam.

Hieronder vind je enkele van de plaatjes uit de collectie. Bezoek vooral de Tumblr-pagina voor meer Aerial Wallpapers.

Lees ook dit iPhone 6-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu