Samsung: ‘De iPhone kan niet bestaan zonder onze patenten’
Redactie

Één van Samsung’s topmannen heeft in een interview gezegd dat Apple’s iPhone nooit zou kunnen bestaan zonder de patenten van Samsung. Het bedrijf laat weten veel vertrouwen te hebben in de vele rechtszaken tegen iPhone-maker Apple. ‘De waarheid liegt nooit’ aldus de topman.

Topman van Samsung Mobile Shin Jong-kyun geeft een korte reactie tegenover de Koreaanse media over de strijd met Apple. Recent heeft de Amerikaanse Internationale Handelscommissie (USITC) besloten om de zaak waarin Apple haar gelijk kreeg, te heropenen. Goed nieuws voor Samsung dus.

De waarheid liegt nooit. Zonder patenten van Samsung is het niet mogelijk voor Apple om haar producten te maken,” aldus Shin Jong-kyun, hij voegt daaraan toe: “Samsung heeft een sterk portfolio aan patenten rondom mobiele communicatie.

Essentiële patenten

Alle lopende rechtszaken moeten in Amerika worden beoordeeld, Apple heeft alle gelijk gekregen. Echter duurde Apple’s feestje niet voor lang, de commissie heeft namelijk besloten om de gehele zaak te heropenen, pas in januari zal de rechter een definitieve uitspraak doen.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.