RTLgemist op de iPhone
Redactie

RTL heeft hun versie van uitzendinggemist beschikbaar gemaakt voor de iPhone en iPod Touch. RTLgemist is niet te bereiken via een speciale applicatie, maar via een mobiele website. Hier heeft het bedrijf bewust voor gekozen, want een mobiele website is toegankelijk voor alle smartphones. Ze richten zich dus niet alleen op de iPhone, maar ook op andere telefoons.

Betaalde content

De afleveringen die beschikbaar zijn via de mobiele website zijn helaas niet allemaal gratis te bekijken. Voor afleveringen van ‘Goede tijden, Slechte tijden’ betaal je bijvoorbeeld 50 cent. Het mooie van RTLgemist is dat er ook films aangeboden worden. Deze kan je volledig bekijken voor slechts 99 cent. Films worden alleen aangeboden als deze in dezelfde week ook op RTL zijn uitgezonden.

Betalen gaat heel gemakkelijk via een smsje. Je hoeft alleen maar een pincode te kiezen en een ‘reply’ te sturen op het ontvangen smsje. Als je niet wilt betalen kan je natuurlijk ook gewoon RTLgemist via een computer bekijken. Bij deze versie van RTLgemist hoef je minder vaak te betalen voor de uitzendingen.

RTLgemist ‘mobiel’ is te bezoeken via http://m.rtlgemist.nl.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Jaap

  Alles kost geld, behalve het nieuws.
  Waaaaaaaaaaardeloos.

 • Klakke

  Belachelijk dat je ervoor moet betalen.
  Willen overal een slaatje uit slaan.

 • Moh

  Zakkenvullers

 • Flikt

  Niet allemaal? Allemaal niet bedoel je!

 • Grappig

  Of je gaat gewoon naar de iPad link en daar is alles gratis, werkt ook op je iPhone of iPod Touch.

  http://www.rtl.nl/service/gemist/device/ipad/feed/index.xml

 • klakke

  film afspelen niet mogelijk
  Jammer

 • Didier

  Op de iPad werkt het ideaal en is het gratis. Daarnaast werkt de iPad website ook op de iPhone 3GS, de iPhone 3G wil helaas niet meewerken

 • tjeerd

  die link van ‘grappig’ werkt op mijn iPod, alleen als ik een filmpje wil laden, krijg ik zon bericht met: download!/play in MediaPlayer als ik op play in mediaplayer druk komt die weer terug op tzelfde scherm als net. moet ik dan downloaden ofz?
  kan iemand me helpen?(A)
  groetjes