Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Gerucht: 4-inch iPhone komt er ook in het felroze

Rutger Otto
6 februari 2016, 10:41
2 min leestijd
Gerucht: 4-inch iPhone komt er ook in het felroze

Zie je een nieuwe 4-inch iPhone wel zitten? Je kunt er mogelijk opvallend mee over straat, want volgens nieuwe geruchten verschijnt het toestel in een felroze kleur.

Lees verder na de advertentie.

Roze iPhone 5SE

Als er daadwerkelijk een kleinere nieuwe iPhone bij komt, zoals de hardnekkige berichten aangeven, dan zou het voor de hand liggen als hij er in dezelfde kleuren als zijn grote broers zou komen. Maar volgens de Japanse site Mac Otakara, die sprak met anonieme accessoiremakers tijdens de Tokyo International Gift Show, ligt het iets anders. Naast de bekende kleuren zilver en spacegrijs, zou de roségouden versie vervangen worden door felroze.

iphone 5se onthulling

De bronnen vergelijken de kleur van het nieuwe toestel met het roze van de zesde generatie iPod touch of de zevende generatie iPod nano. Die apparaatjes waren behoorlijk felroze. De kleur zal in elk geval opvallen naast de wat meer ingetogen kleuren van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus.

Of er ook een gewoon geelgouden versie van de iPhone 5SE of iPhone 6C komt (de naam is nog niet duidelijk), wordt in het bericht niet besproken. Inmiddels kiest Apple voor zijn iOS-devices en nieuwe MacBooks steeds voor de drie herkenbare kleuren, zilver, goud en spacegrijs.

iPhone 5SE geruchten

Geruchten rondom de vermeende kleinere iPhone gaan al langer, hoewel we er nog weinig van weten. Bronnen melden in elk geval dat hij deze lente nog moet uitkomen en dat het design lijkt op de iPhone 6(S). Aan boord zou een A8 of A9 processor zijn en het toestel wordt voorzien van nfc voor betalingen via Apple Pay, iets wat in Nederland nog niet beschikbaar is.

Waarschijnlijk houdt Apple in maart een evenement om het toestel uit de doeken te doen. Ook zou het bedrijf dan de iPad Air 3 en updates voor de Apple Watch tonen.

Lees meer over de iPhone 5SE

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu