Robin Mobile komt met goedkopere onbeperkte abonnementen

Gijs Ettes
4 november 2013, 15:32
1 min leestijd
Robin Mobile komt met goedkopere onbeperkte abonnementen

De provider Robin Mobile, sinds medio dit jaar actief in Nederland, heeft drie nieuwe onbeperkte sim-only abonnementen geïntroduceerd.

Lees verder na de advertentie.

Onbeperkt bellen, sms’en en internetten met Robin Mobile

Aanvankelijk bood Robin Mobile één abonnement met onbeperkte MB’s, sms’jes en belminuten aan, maar de virtuele provider heeft sinds vandaag zijn productaanbod uitgebreid. De sim-only abonnementen Gewoon Snel, Heel Snel en Super Snel zijn allemaal onbeperkt en maandelijks opzegbaar, maar kennen variabele 3G-internetsnelheden.

De provider merkt namelijk naar eigen zeggen dat klanten verschillende behoeften hebben en niet in alle gevallen een extreem hoge datasnelheid benodigen. Het huidige onbeperkte aanbod van Robin Mobile ziet er als volgt uit:

Robin Mobile: iets voor jou?

Het hangt af van je eisen of Robin Mobile een geschikte mobiele provider is of niet. De virtuele provider maakt gebruik van het netwerk van KPN en biedt ‘onbeperkt alles’; zo zul je dus nooit voor verrassingen komen te staan. Sommige niet onbeperkte abonnementen zijn echter goedkoper.

Robin Mobile

Daarnaast kost bellen of sms’en naar bepaalde servicenummers en in of naar het buitenland wat extra. Mobiel internetten in het buitenland is vooralsnog niet mogelijk, maar wordt mogelijk binnenkort beschikbaar.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen