Apple geeft iMessage-stickers als je in januari meer beweegt

Erwin Vogelaar
27 december 2016, 19:26
2 min leestijd
Apple geeft iMessage-stickers als je in januari meer beweegt

Heb je een Apple Watch en goede voornemens? Dan kun je door in januari meer te bewegen stickers verdienen om in iMessage te gebruiken. Met ‘Ring In the New Year’ heb je jouw kerstdiner er zo weer af gesport.

Lees verder na de advertentie.

Ring In the New Year

Heb je al goede voornemens voor 2017? De kans is groot dat daar onder andere tussen staat dat je meer wil bewegen. Apple geeft je nu een zetje in de rug door je op een leuke manier uit te dagen. Weet je Apple’s Activity Challenge te behalen, dan kun je niet alleen trots zijn over wat je hebt bereikt, maar krijg je ook nog eens exclusieve stickers van Apple om in iMessage te gebruiken.

ring in the new year

Met de Ring In the New Year-challenge moet je een volle week elke dag de drie activiteitenringen op de Apple Watch vol sporten. Dit betekent dat je voldoende moet staan, dertig minuten moet sporten met een verhoogde hartslag en je genoeg bewogen moet hebben. Zodra je een dag voltooid heb, dan krijg je een digitale badge op het scherm. Je mag zelf kiezen welke week van januari je de challenge gaat voltooien. Start je op 1 januari direct? Of stel je het nog even uit?

Dit is niet de eerste keer dat Apple een soortgelijke actie doen. Eerder dit jaar liep er al een Activity Challenge in de Verenigde Staten na Thanksgiving. Deze feestdag staat bekend om veel en vet eten, dus dan moet er na afloop wel extra bewogen worden. Door aan de doelen te voldoen konden sportievelingen tevens stickers verdienen voor iMessage. De Ring In the New Year-uitdaging is de eerste mondiale sportactie van Apple via de Apple Watch. Dat dergelijke motivatie werkt heeft Pokémon Go het afgelopen jaar wel bewezen. We worden makkelijk aan het bewegen gezet, als we daar maar iets leuks voor terugkrijgen.

Lees het laatste nieuws over Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 1

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen