Placeholder
Redactie

Sennheiser MM50 iPhone

De Senheiser MM50 headset is speciaal ontwikkeld voor de Apple iPhone. Deze Senheiser headset is sinds kort leverbaar in Nederland. Wij hebben hem voor je getest!

Lees alles over de Sennheiser MM50 iPhone headset

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Jeremy

  Na 50 uur zijn de dopjes pas GOED ingespeeld en zo te lezen is dat nog niet het geval.
  Dus graag nog een review wanneer de 50 uur voor bij zijn.

  Mvg Jeremy

 • Bert

  Jeremy,
  Ik heb inderdaad gelezen dat verschillende telefoons moeten worden ingespeeld. Maar van de MM50 is me dat niet bekend. Ik heb hem al een aantal weken in bezit maar kan niet garanderen dat ik de 50 uur heb overschreden. Ik geef hem het voordeel van de twijfel en zal hem dit weekend de 50 uur laten overschrijden. Wordt vervolgd.

 • Bert

  Ik ga mijn review herzien want ik heb het probleem van de kwaliteit opgelost mede dankzij Jeremy’s opmerking. Het blijkt dat de oordopjes het probleem zijn. Ik heb de rubberen oordopjes van mijn Creative Labs verwisseld met die van mijn Sennheiser en de kwaliteit werd verbluffend goed. De Creative Labs daarintegen gaven een blikkerig geluid. Ik werd me hier bewust van toen ik met de oude dopjes op de senheisser de dopjes goed in mijn oor drukte dat leverder veel meer bas op. Nu thuis nog even de juiste sennheiser dopjes erbij zoeken en kijken of dat het gewenste resultaat oplevert. Wordt vervolgd…..

 • mymac

  na het lezen van de review weet ik niet of ik deze ook moet overwegen… Ik ben de sennheiser CX300 gewend, ingespeeld en al en ik ben er zeer over te spreken. Dit gebruik ik nu met m’n iPod Touch overigens. Als ik over een paar dagen een iPhone heb moet ik natuurlijk ook soortgelijke oordopjes hebben, maar welke? Deze zijn niet geweldig als ik de review moet geloven en ga ik dus ook al niet kopen. de V-Moda zijn prachtig qua design maar lijken me wat fragiel. Iemand nog meer alternatieven voor iPhone-oordopjes?

 • Bert

  Mymac,
  Wacht nog even tot mijn definitieve review. Ik hoop die vandaag te plaatsen. Ik heb de Sennheiser vandaag en gisteren intensief beluisterd en ben inmiddels erg enthousiast over de geluidskwaliteit. En dat komt puur door de keuze van de juiste oordopjes (er zitten drie sets bij). Inmiddels is de prijs/kwaliteit een dikke 4 geworden van de 5 punten! Ik kom hier vandaag nog op terug.

 • Johan

  Ik heb sinds een week mijn sennheiser Mm50 en ik ben erg tevreden over, het klopt dat er per oordopjes een verschillend geluid uitkomt, helaas kan ik maar 1 maat in mijn oren hebben, de grotere dopjes zorgen ervoor dat mijn ear-phones niet blijven zitten. Prijs/kwaliteit vindt ik echter prima, kan een ieder deze earphones aanraden.

 • Pat

  Ik heb de Iphone dopjes besteld bij headsetcenter.nl en ben zeer tevreden over deze dopjes. Geluid prima en erg handig dat je ook telefoongesprekken kunt voeren!

 • dries6951

  Betere zijn te vinden op ears4u.nl passen altijd goed en hebben een superb geluid

 • Heb de Sennheiser MM-50 nu ruim 10 maanden en ik ben de headset meer dan zat. Ik ga zo direct naar de winkel om mijn 11e exemplaar in te leveren voor reparatie. De problemen doen zich vooral voor bij de jackplug en het snoer van de headset. Een draadbreuk is onvermijdelijk als je hem normaal gebruikt.

  Ik gebruik de headset bij normale omstandigheden (in de trein en op de fiets). Gemiddeld doe ik 2,5 à 4 weken met de headset.

  Het geluid is wel goed voor een in-ear headset.

 • Falko

  Ik heb al 4 x een nieuwe ontvangen na omruiling. Mijn eerste exemplaar stamt uit 2009, maar ze houden het nooit langer dan 10 maanden vol, om precies dezelfde reden die Patrick aangeeft, draadbreuk bij de 3,5 mm jackplug. Ik hou het langer vol omdat ik de draad zo min mogelijk buig bij de plug.
  Het is verder een heel fijne headset, alleen die aansluiting is echt een mega faalpunt! Ik blijf hem gewoon omruilen omdat ze nooit moeilijk doen en het me dus geen geld kost, maar dit zou echt veel beter moeten voor die prijs!