Placeholder
Redactie

ScreenGuardIedere keer weer die vervelende vingerafdrukken op je scherm, of krasjes doordat er nog iets anders in je broekzak zat. Met ScreenGuard kun je je iPhone tegen al deze dingen beschermen. Je plakt het op je scherm, en je hebt nergens last meer van.

Lees de review »

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Martijn

  Heb de screenguard van icorner.nl gekocht. Ik was nieuwsgierig na de review.

  Heb hem inmiddels weggegooid. Het spul bubbelde als een gek, er bleef lucht onder zitten (en ja, heb de creditcard methode gebruikt). Verder lieten de stickertjes om de screenguard los te trekken vieze plakkerige vlekken na op de screenguard die moeilijk te verwijderen zijn zonder de screenguard te beschadigen of te verkreukelen.

  Kortom troep.

 • Ik denk dat ze screenprotectors van allerlei verschillende merken hebben, aangezien ze bijna allemaal hetzelfde zijn.

  Weet je ook van welk merk die van jou is?

 • Romeo

  ik heb die troep gisteren binnen gekregen en ook gelijk weggegooid. na 100 keer proberen in het goede plek te krijgen kreeg ik iedere keer lucht onder zitten…. echt zonde van mijn geld….

 • Jack

  heey, die van mij werkt goed hoor….!

 • @ Jack: Goed om te horen. Blijkbaar hebben ze dus gewoon verschillende merken hiervan. Misschien dat je ze kan bellen/mailen om er zeker van te zijn dat je een goede krijgt.
  Als jullie even je plaatsen welk merk jullie hadden, is dat wel handig voor toekomstige kopers.

  De screenprotectors waar geen lucht onder komt, zijn best hard. Je kan ze zelf wel buigen, maar het buigt niet net als folie of plakband of iets dergelijks.
  Daar kun je dus het beste om vragen.

 • Romeo

  ik heb die doos al weggegooid.. maar er stonden van die chinese letters onder