Review: De Glif (iPhone statief / stand)

Redactie
31 juli 2011, 22:20
2 min leestijd
Review: De Glif (iPhone statief / stand)

Op het eerste gezicht lijkt het slechts op een stukje plastic, maar na het bekijken van de instructievideo kan je niet meer zonder. Sinds vorige week hebben wij ‘De Glif’ in ons bezit om te reviewen. Met deze handige accessoire voor de iPhone 4 kan je de telefoon onder andere op een statief monteren. Daarnaast kan je de kleine accessoire gebruiken om je iPhone 4 rechtop te zetten.

De Glif op een statief

Onderop de Glif zie je een schroefdraad. Hiermee kan je je iPhone 4 op ieder standaard statief monteren. Het schroefdraad is precies groot genoeg voor de meeste statieven, en dus zit de iPhone goed vast op het statief. Dit is erg fijn aan de Glif, want vaak zit er enige speling in de montage van dit soort opzetstukjes.

Door de gebogen hoek van de Glif kan je je iPhone daarnaast goed in het opzetstukje klemmen, zodat hier ook geen speling in ontstaat. Als de iPhone eenmaal met de Glif op het statief is gemonteerd, heb je een goede, stabiele camera om foto’ en video’s mee te maken.

Ook zonder statief kan de Glif goed gebruikt worden. Je kan de iPhone 4 namelijk precies tussen een inkeping van het plastic klemmen. Hierdoor kan je je iPhone onder bepaalde hoek rechtop zetten. Dit kan erg makkelijk zijn als je bijvoorbeeld in bed een film wilt kijken, of als je je iPhone graag als wekker gebruikt. Omdat de Glif slechts een klein bevestigingspunt heeft, is er genoeg plek over voor kabels en accessoires. Je kan je telefoon dus gewoon opladen terwijl de Glif aan de iPhone is bevestigd.

De kleine, handige accessoire is onmisbaar voor mensen die graag foto’s en video’s maken. Sinds kort is de Glif ook in Nederland te koop. Je kan de Glif voor 19,99 aanschaffen via GLIFkopen.nl.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen