Placeholder
Redactie

Momenteel is Belstatus de meest populaire applicatie in de Nederlandse App Store. Door het gebruik van deze applicatie zul je altijd op de hoogte blijven van het aantal belminuten en sms’jes dat je nog over hebt van je abonnement.

Gegevens koppelen aan belstatus applicatie

<br />Voordat ik aan de slag konden met deze applicatie moest ik mijn gegevens van My T-Mobile invullen, dit zal volgens de maker van de applicatie alleen naar T-Mobile gestuurd worden, en dus nergens in een database opgeslagen worden.

Ook moet je de begindatum van je bundel invullen (bijv. de 13e van de maand), en kun je kiezen welke gegevens je in het applicatie-icoon wil laten weergeven. Zo kun je ervoor kiezen om het aantal belminuten, of SMS-berichten te laten zien, je kunt er ook voor kiezen om deze gegevens pas te laten zien als je 90 procent verbruikt heb.

Simpel, en efficiënt overzicht van belstatus

Eenmaal klaar met het invullen van de gegevens kom je in het scherm waar het allemaal om draait: Het scherm met de gegevens. Het spreekt allemaal erg voor zich, hieronder mijn scherm:

<br />

Conclusie iPhone belstatus applicatie

Simpelweg een must-have voor alle iPhone gebruikers die hun iPhone gebruiken in combinatie met een T-Mobile abonnement. Beter een keer een klein bedrag, dan hoge T-Mobile rekeningen!

Downloaden: Belstatus €1,59
[ad#daan]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Ik zal gierig zijn, maar vind 1,59 te veel voor een app die webbased gratis is.

 • Heb de applicatie ook, maar de gegevens zijn bijgewerkt tot 19 sept. 2008. Das lekker. Ik heb wel een zakelijk abonnement. Belstatus werkt dus niet goed met zakelijke abonnementen. Ik heb wel gewoon een login op My T-Mobile. Dan is 1,59 wel veel als ie niet eens voor zakelijke abonnementen werkt

 • robert

  dat is een t-mobile probleem, maar het schijnt dat het dus al wel werkt met de laatste versie?

 • Nou ik ben heel erg blij met deze app. hij geeft mij een goed overzicht en werkt voor mij beter dan die webbased app.

 • Paulus

  Heb em net ook gedownload.. Maar waar kan ik zien wanneer mijn bundel opnieuw begint..? Is dat altijd begin of eind van de maand of is dat de dag dat je je abbonement hebt afgesloten..? Alvast bedank..

 • Gratis gatget voor t-mobile gebruikers, ons ben zunnig, dus ik ga niet zoiets kopen.

 • robert

  @Paulus, dit kan je op je factuur zien. ik ben er zelf achter gekomen door de belstatus in de gaten te houden, dag dat deze weer vol was in deze app ingesteld.

 • dale

  Dan vind ik iBelstatus veel beter werken dan dit amateuristische zooitje