Review: Belstatus applicatie iPhone

Redactie
29 oktober 2008, 22:29
1 min leestijd

Momenteel is Belstatus de meest populaire applicatie in de Nederlandse App Store. Door het gebruik van deze applicatie zul je altijd op de hoogte blijven van het aantal belminuten en sms’jes dat je nog over hebt van je abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Gegevens koppelen aan belstatus applicatie

<br />

Voordat ik aan de slag konden met deze applicatie moest ik mijn gegevens van My T-Mobile invullen, dit zal volgens de maker van de applicatie alleen naar T-Mobile gestuurd worden, en dus nergens in een database opgeslagen worden.

Ook moet je de begindatum van je bundel invullen (bijv. de 13e van de maand), en kun je kiezen welke gegevens je in het applicatie-icoon wil laten weergeven. Zo kun je ervoor kiezen om het aantal belminuten, of SMS-berichten te laten zien, je kunt er ook voor kiezen om deze gegevens pas te laten zien als je 90 procent verbruikt heb.

Simpel, en efficiënt overzicht van belstatus

Eenmaal klaar met het invullen van de gegevens kom je in het scherm waar het allemaal om draait: Het scherm met de gegevens. Het spreekt allemaal erg voor zich, hieronder mijn scherm:

<br />” width=”201″ height=”302″></a></dt>
</dl>
</div>


<h2>Conclusie iPhone belstatus applicatie</h2><p>Simpelweg een must-have voor alle iPhone gebruikers die hun iPhone gebruiken in combinatie met een T-Mobile abonnement. Beter een keer een klein bedrag, dan hoge T-Mobile rekeningen!</p><p><strong>Downloaden</strong>: <a href=Belstatus €1,59

[ad#daan]

Categorie: Providers
Spotlight: T-Mobile

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's