Gezocht: drie lezers die een Renewd iPhone willen testen (en houden) (ADV)

Redactie
26 april 2017, 15:30
2 min leestijd

Samen met Renewd is iPhoned op zoek naar drie kritische en enthousiaste lezers die een door Renewd gereviseerde iPhone willen uittesten. Schuilt er een iPhone-tester in jou en wil je het toestel daarna houden? Doe dan mee met deze actie.

Doe mee aan het Renewd iPhone testpanel

Refurbished is aan een stevige opmars bezig, zo ook in Nederland. De gereviseerde toestellen van Renewd zijn vakkundig opgeknapt, zodat ze haast niet meer van nieuw te onderscheiden zijn. Iedere Renewd iPhone wordt door een geautoriseerde Service Provider op meer dan 70 punten gecontroleerd waardoor je verzekerd bent van kwaliteit. Een Renewd iPhone ziet er altijd zo goed als nieuw uit en bestaat enkel uit originele Apple onderdelen.

Renewd iPhone

Veel mensen zijn echter nog niet bekend met het begrip refurbished, die onder meer aangeboden worden door het merk Renewd, terwijl het in de regel een beter alternatief voor tweedehands iPhones is. Daarom zijn we in samenwerking met refurbished-partij Renewd op zoek naar drie trouwe iPhoned-lezers voor een refurbished testpanel.

Het testpanel mag hun ongezouten mening geven over een refurbished iPhone 5C, iPhone 5S of iPhone 6 van Renewd. Deze is volledig opgeknapt en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. We hebben de drie toestellen bewust anoniem aangeschaft, zodat de test ook representatief is voor consumenten die bij Renewd een iPhone bestellen. Deze iPhone testen doe je natuurlijk niet voor niks: na afloop mag je hem namelijk gewoon houden.

Meld je aan, test en win

*De inzendperiode is inmiddels verlopen. We nemen contact op met de winnaars*

Tot en met 28 april kun je meedoen. Daarna kiezen we op maandag 1 mei drie testers uit, die vervolgens een week de tijd krijgen om de iPhone grondig te testen. Let hierbij goed op de kwaliteit van de camera, de behuizing en de prestaties. Is de accu nog goed? Doet de Touch ID-sensor het nog?

Je bevindingen schrijf je uit en worden vervolgens op iPhoned gepubliceerd. Een mooie kans om aan andere lezers te laten weten hoe goed (of slecht) zo’n refurbished iPhone nu echt is.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen