De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Nieuwe renders tonen binnenkant van de iPhone 6

Rutger Otto
11 mei 2014, 10:06
1 min leestijd
Nieuwe renders tonen binnenkant van de iPhone 6

Er zijn al een hoop plaatjes voorbij gekomen van de vermeende iPhone 6, van dummies tot conceptvideo’s. Dit keer zijn er renders opgedoken die ook de iPhone 6 binnenkant laten zien.

Lees verder na de advertentie.

De Chinese website Wei Feng, die deze renders publiceerde, zegt dat de plaatjes van Apple leverancier Foxconn afkomstig zijn. Op de renders worden afmetingen getoond van de iPhone 6. Het toestel zou 138 mm lang en 67 mm breed zijn, aan beide kanten groter dan de iPhone 5s. De afmetingen wijzen op een grootte van 4,7 inch, precies wat de vele geruchten al doen vermoeden.

Van binnen en buiten een nieuw design

Aan de buitenkant zijn een aantal aanpassingen in het design te ontwaren, die veelal overeen komen met eerdere berichten en mockups. Zo zou de iPhone 6 afgeronde hoeken krijgen, evenals een langwerpig, rechthoekige volumeknop aan de linkerkant van het toestel. De aan/uit-knop zou aan de rechterkant komen, in plaats van bovenop de iPhone.

Wel interessant om vanuit de iPhone 6 binnenkant te zien, is dat het Apple logo aan de achterkant van het toestel doorschijnend lijkt te zijn. Een verschil met het logo op de achterkant van eerder uitgebrachte iPhones. Wellicht krijgt de iPhone 6 eenzelfde oplichtend appeltje als op de MacBooks.

Achterkant niet uit één stuk aluminium

Aan de achterkant zijn op de buitenkant twee onderbrekingen te zien, waarschijnlijk voor antennes. Dat suggereert dat Apple een driedelig aluminium design op de achterkant van de iPhone 6 wil plaatsen. Er gaan eveneens geruchten dat Apple de achterkant volledig uit aluminium zal vervaardigen. Natuurlijk zijn alle geruchten, ook deze renders, speculatie.

Volgens bronnen zou Apple de 4,7 inch iPhone 6 in augustus al presenteren en de grotere 5,5 inch-versie in september. We wachten het af. Tot die tijd kun je hier op iPhoned de iPhone 6 roundup lezen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu