Reminder: Live Blog Apple event

Redactie
26 januari 2010, 18:45
1 min leestijd
Reminder: Live Blog Apple event

Over precies 24 uur, woensdag 27 januari 2010 18:45, zullen we beginnen met het live blog over de Apple Keynote. Morgen zal Apple een Keynote houden waarbij ze hun ‘laatste creaties’ gaan laten zien. Sinds de verzending van de officiële uitnodigen stroomt het internet over van geruchten. Het is haast niet meer bij te houden wat iedereen wel niet denkt van morgen, maar toch denkt iedereen over één ding het zelfde: De Apple Tablet wordt morgen geïntroduceerd.

Lees verder na de advertentie.

Reacties, vragen en opmerkingen

Tijdens ons live blog kan je precies lezen wat er in de zaal van de Keynote gebeurt. Tijdens het verhaal kan je reageren, stemmen op polls en opmerkingen maken. Wij zullen proberen om iedereen zo snel mogelijk antwoord te geven op vragen tijdens het event. Alle reacties, stemmingen en polls kunnen ingevoerd worden via de speciale console in het bericht van het live blog.

Herinnering ontvangen via een e-mail

Om er zeker van te zijn dat je de keynote niet vergeet kan je het formuliertje hieronder invullen. Als je dit gedaan hebt krijg je van tevoren een e-mail met de melding dat het event bijna gaat beginnen.

We zien jullie morgen graag terug om 18:45!

Categorie: Apple
Thema: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen