Reminder: Gratis hoesje voor je iPhone 4
Redactie

Op 30 september stopt Apple met het weggeven van gratis hoesjes voor de iPhone 4. Wie vóór 30 september een iPhone 4 aanschaft, kan binnen vier weken een gratis bumper aanvragen via de speciale applicatie. De mensen die ná 30 september een iPhone 4 kopen, kunnen geen gebruik meer maken van de applicatie. Er zijn echter wel manieren om een gratis hoesje te bemachtigen na die tijd.

Klagen bij de klantenservice

Het bumper-programma stopt, maar het weggeven van hoesjes stopt niet. Het is alleen niet meer makkelijk om in bezit te komen van een gratis hoesje voor je iPhone 4. Je kan namelijk altijd in aanmerking komen voor een gratis bumper als je een aantoonbare, gegronde klacht neerlegt bij de klantenservice van Apple. De klantenservice geeft niet meteen een gratis bumper, maar geeft je wel eerst een aantal tips over de iPhone 4 die je een tijdje moet uitproberen. Als de problemen zich na die tijd nog steeds voordoen, is er een kleine kans dat je een bumper krijgt.

Waarom geeft Apple gratis hoesjes weg?

Bij de lancering van de iPhone 4 gaven veel gebruikers aan dat het bereik van de iPhone 4 regelmatig weg valt. Dit gebeurt als de zijkant van de telefoon wordt afgedekt met de hand. Apple heeft dit probleem erkend, en startte met het weggeven van gratis hoesjes. Deze hoesjes voorkomen namelijk dat je hand direct contact maakt met de zijkant van de telefoon.

Als je een iPhone 4 hebt die vóór 30 september is gekocht, kan je op de site van Apple kijken hoe je een gratis hoesje aanvraagt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.