Reminder: 3FM Serious Request
Redactie

Vandaag beleven de dj’s van 3FM hun laatste dag in het glazenhuis. Met de actie proberen de dj’s aandacht te vragen voor het Rode Kruis. Het radiostation blijft niet achter qua ontwikkelingen, want er is al een aantal weken geleden een iPhone-applicatie gelanceerd. Deze applicatie staat helemaal in het teken van het thema van dit jaar: Malaria.

Netten

In het gratis spelletje van 3FM kan je muskietennetten uitdelen aan mensen die dit nodig hebben. Mensen kunnen onder deze netten gaan slapen, waardoor ze niet door de malariamuggen geprikt kunnen worden. Met de auto waarin je rondrijdt kan je de netten door grote gebieden verspreiden.

Doneren

Vandaag is het de laatste dag van Serious Request. Inmiddels is er al 1,74 miljoen euro opgehaald, maar natuurlijk kan het altijd beter. Als je wilt meewerken aan de actie kan je bieden op een speciaal item, een nummer aanvragen via de website of geld doneren in de brievenbus van het glazenhuis.

De vrijlating

Vanavond worden de drie dj’s vrijgelaten uit het glazenhuis. Zoals gewoonlijk is dit een groot spektakel met veel live muziek en veel bekende Nederlanders. Als je dit spektakel zelf mee wilt maken kan je rond 18:00 de grote markt in Groningen bezoeken.

Het spelletje van 3FM is gratis te downloaden uit de App Store. Je kan de laatste dag van de Serious Request-actie beluisteren via de radio, de tv, de website en de gratis iPhone-applicatie.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.