De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

‘Regenbooglogo keert dit jaar terug op verschillende Apple-producten’

Florence Peeters
17 juli 2019, 16:57
1 min leestijd
‘Regenbooglogo keert dit jaar terug op verschillende Apple-producten’

Het klassieke regenbooglogo van Apple maakt mogelijk een comeback. Dat zou betekenen dat er speciale uitvoeringen verschijnen van onder meer de iPhone 2019 met het kleurrijke appeltje achterop.

Lees verder na de advertentie.

‘Regenbooglogo Apple op zijn retour’

Liefhebbers van de vroegere designs van Apple kunnen zich opmaken voor een collector’s item. Dat schrijft MacRumors, dat getipt is over een uitspraak van een medewerker van het bedrijf uit Cupertino. Volgens de medewerker zou Apple dit jaar het oorspronkelijke Apple-logo in regenboogkleuren terug laten keren op een aantal nieuwe apparaten.

Veel wijzer worden we echter niet, want het is niet duidelijk welke producten dat dan zouden zijn. De Mac is een goede kandidaat, doordat de eerste Macintosh-computers sinds 1984 dit kleurrijke logo op hun behuizing hadden. Daarnaast zou het kunnen zijn dat Apple de speciale (PRODUCT)RED-edities van de iPad en iPhone extra versiert met dit originele logo.

regenbooglogo Apple

MacRumors zelf stelt dat we het gerucht wel met een korrel zout moeten nemen. Hoewel het nieuws van een doorgaans betrouwbare tipgever komt, blijft het afwachten of dit een concreet plan is van Apple.

Het logo zag in 1976 het levenslicht en werd uiteindelijk pas in 1998 vervangen door een simpele versie van het Apple-beeldmerk. De eerste iMac was destijds het eerste apparaat met het nieuwe logo, dat het meest lijkt op wat we tegenwoordig kennen als Apples herkenningspunt.

Meer over de iPhone 2019

Wat een stuk zekerder is dan het soort logo op de iPhone 2019, is dat de camera wordt verbeterd. Zo krijgt de iPhone 11 Pro een driedubbele camera met groothoeklens en onder meer een speciale nachtmodus voor betere foto’s in het donker.

Dit bevestigt ook een onlangs uitgebrachte video met vermeende dummy’s van de drie 2019 iPhones. Een andere vernieuwing is dat 3D Touch vervangen wordt door Haptic Touch.

Het laatste nieuws over Apple

Bron: MacRumors
Bronnen afbeeldingen: MacRumors, MacRumors
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 11 Pro
Apple iPhone 11 Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu