Maandthema overzicht: dit schreven we in maart over refurbished
Lars Paymans

April is begonnen, dus sluiten we ook ons derde maandthema van 2018 af. Kijk met ons mee terug naar alle artikelen die we deze maand over het thema refurbished geschreven hebben.

Refurbished maandthema: dit schreven we in maart

Trouwe iPhoned-lezers hebben het vast al gemerkt: in 2018 zoomen we iedere maand in op een specifiek thema. We duiken in grote onderwerpen als Gezondheid, Fotografie en Refurbished, zodat we jou een maand lang van uitgebreidere artikelen, tips en gidsen kunnen voorzien.

In maart was refurbished aan de beurt. De opgelapte iPhones, iPads en Macs winnen snel terrein op de markt, maar bij veel mensen bestaat er nog veel onduidelijkheid over wat de term refurbished betekent.

refurbished maandthema

Daarom zoomden we de afgelopen weken in op alles wat met refurbished te maken heeft. We namen een letterlijk kijkje achter de schermen bij een refurbished-aanbieder, en leggen uit waarom een eenduidig keurmerk geen overbodige luxe zou zijn. Ook zetten we de voordelen van refurbished overzichtelijk op een rij.

Maar waar we vooral veel tijd in hebben gestoken zijn het opstellen van uitgebreide tips. Omdat er nog veel onduidelijkheid heerst over dit onderwerp, leggen we in een reeks artikelen alles uit of refurbished garantie en hoe je zelf een refurbished toestel kunt testen en controleren.

Heb je de afgelopen maand niet alle artikelen gelezen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder lees je alle verhalen die we over dit onderwerp geschreven hebben:

April is inmiddels in alle hevigheid losgebarsten, dus presenteren we vanmiddag ons nieuwe maandthema. Houd iPhoned dus in de gaten, en stuur ons een mailtje naar redactie@iphoned.nl als je een maandthema hebt die je graag terugziet op onze website.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.