Gebruikte iPhones: slim alternatief op de iPhone 6S (ADV)

Redactie
15 september 2015, 11:00
2 min leestijd

Gebruikte iPhones zijn bezig aan een opmars in Nederland. Dat is enerzijds te danken aan het feit dat Apples toestellen steeds duurder worden en anderzijds aan de kwaliteit van refurbished toestellen, die enorm is toegenomen.

Wat je moet weten over gebruikte (refurbished) iPhones

Wil je een iPhone kopen die gebruikt en dus goedkoper is, maar hecht je veel waarde aan garantie en kwaliteit, dan kun je het best voor een refurbished iPhone gaan. Maar naarmate meer aanbieders actief worden in ons land, wordt de kwaliteit van refurbished toestellen steeds wisselender. Refurbished iPhones worden regelmatig voor bodemprijzen aangeboden op koopjessites, maar vaak heb je dan te maken met een B- of C-grade-toestel dat niet volledig is gerepareerd in vol krassen zit. Bovendien is de garantie bij dit soort toestellen vaak beperkt tot 3 of 6 maanden. Daar zit je niet op te wachten als je lang met je nieuwe iPhone wilt doen.

Gebruikte iPhones

Wil je liever een gebruikte en goedkope iPhone die niet is te onderscheiden van nieuw (en geef toe: wie wil dat nou niet?) dat kun je terecht bij RefurbishediPhoneKopen.nl. Deze Nederlandse webshop verkoopt zogenoemde Grade A+ iPhones, met alle accessoires en 12 maanden garantie. Het toestel dat je koopt is voorzien van een gereviseerd moederbord en voor de rest van alleen nieuwe onderdelen. Zo zijn bijvoorbeeld de accu en het scherm gloednieuw, zodat je er nog jaren probleemloos mee vooruit kunt. Je krijgt de iPhone geleverd in een gesealde verpakking, vrij van beschadigingen of krasjes.

Met andere woorden: je koopt een gloednieuwe iPhone voor een fractie van de prijs. Zo heb je de iPhone 5S 16GB al voor 465 euro (normaal: 509 euro), met gratis verzending en 14 dagen bedenktijd. Een iPhone 4S met 16GB opslag heb je al voor 239 euro. Bevalt het toestel toch niet, dan stuur je ‘m kosteloos binnen twee weken weer terug.

Refurbished iPhone kopen

Ben je overtuigd en wil je een refurbished iPhone kopen, dan vind je hieronder gegarandeerd de laagste prijzen. Alle iPhones worden gratis geleverd en hebben 12 maanden garantie.

WinkeluitvoeringenVanafprijs
iPhone 616GB€579,95Bekijken
iPhone 5S16GB – 32GB – 64GB€344,95Bekijken
iPhone 516GB – 32GB – 64GB€289,95,-Bekijken
iPhone 5C8GB – 16GB – 32GB€249,95,-Bekijken
iPhone 4S16GB – 32GB€199,95Bekijken

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door RefurbishediPhoneKopen.nl. Lees onze disclaimer voor meer informatie.

Categorie: Devices

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen