Op zoek naar een refurbished iPhone? Check onze nieuwe vergelijker!
Lars Paymans

Ieder jaar een nieuwe iPhone in huis halen is een prijzige hobby. Veel mensen denken er echter niet aan om het aanbod van refurbished iPhones te bekijken. Deze gebruikte toestellen zijn zorgvuldig gecheckt, en iPhoned helpt je nu ook met het zoeken als je een refurbished iPhone vergelijken wilt.

Refurbished iPhone vergelijken in onze nieuwe vergelijker

Refurbished iPhones worden steeds populairder, en dat is niet voor niks. Deze gereviseerde toestellen zijn schoongemaakt en gerepareerd als dat nodig is. Hiermee haal je dus een toestel in huis dat er beter aan toe is dan het gemiddelde tweedehands apparaat. Bij sommige refurbished iPhones worden de voor- en achterkant zelfs vernieuwd, zodat hij echt niet meer van nieuw te onderscheiden is.

Refurbished iPhone vergelijken

Op iPhoned kun je nu naast een algemene prijsvergelijker ook een speciale iPhone refurbished vergelijker vinden. Hier kun je aangeven naar welk model iPhone je op zoek bent, inclusief het geheugen en de kleur. Vervolgens krijg je het actuele aanbod van alle goedkoopste refurbished iPhones in Nederland te zien. Deze zoekresultaten zijn iets anders dan je van onze vergelijken gewend bent. Achter de naam van het toestel kom je namelijk de conditie van het toestel tegen. Dit kan Zo goed als nieuw, licht gebruikt of zichtbaar gebruikt zijn, wat natuurlijk ook invloed heeft op de prijs.

De verschillende refurbished condities op een rij

  • Zo goed als nieuw: Deze iPhones zijn niet van nieuw te onderscheiden. De toestellen zijn nauwelijks gebruikt, of de voor- en achterkant is vervangen. Dit zijn dan ook vaak de duurste refurbished modellen.
  • Licht gebruikt: Bij deze iPhones loop je de kans dat er een klein krasje op de achterkant zichtbaar is, of dat de accu sneller leeg is dan je gewend bent van een nieuwe iPhone. Bij licht gebruikte toestellen hoor je echter nog steeds geen defecte onderdelen tegen te komen.
  • Zichtbaar gebruikt: Bij zichtbaar gebruikte toestellen moet je niet gek opkijken als er een krasje hier en daar op het scherm of de achterkant te zien is. Een leuke case doet in dit geval wonderen, al zul je bij deze iPhones wel kunnen zien dat jij niet de eerste bent die hem gebruikt. Op technisch vlak zijn ze echter nog steeds gecheckt, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken.

Het grote voordeel van deze iPhones is de prijs. In de regel ben je met een refurbished toestel altijd goedkoper uit dan een nieuw exemplaar, en dat is met de flinke prijskaartjes die aan iPhones hangen geen overbodige luxe.

Bekijk onze Refurbished iPhone-vergelijker hier

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.