Goedkope refurbished iPhone 5 vandaag te koop bij iBood

Rutger Otto
13 oktober 2014, 11:43
2 min leestijd
Goedkope refurbished iPhone 5 vandaag te koop bij iBood

Een interessante deal vandaag bij iBood voor iedereen die een betaalbare iPhone zoekt, maar niet per se de nieuwste hoeft te hebben. Tot vanavond laat koop je een iPhone 5 met 64GB voor maar 449,95 euro.

Lees verder na de advertentie.

Refurbished iPhone 5 kopen

iphone 5 ibood

Mooie deal bij iBood, waar je een refurbished iPhone 5 kan kopen voor de helft van de prijs. Refurbished betekent dat het toestel eerder in gebruik geweest is, maar daarna is het helemaal schoongemaakt, gerepareerd en waar nodig van nieuwe onderdelen voorzien. Volgens iBood is de iPhone 5 helemaal door Apple zelf hersteld. Kortom: een gloednieuwe tweedehands telefoon, zonder enig gebrek en die aanvoelt als nieuw.

Het toestel op iBood betreft een zwarte iPhone 5 met liefst 64GB aan opslagruimte. Apple zelf verkoopt geen iPhone 5 meer, dus de dagaanbieding is je beste kans op een iPhone 5 die in perfecte staat is en die goed geprijsd is. Met 64GB kun je een tijdje vooruit. Bij de nieuwe iPhone is deze opslagcapaciteit momenteel het meest populair. Koop je het toestel bij iBood, dan krijg je een jaar garantie.

iBood meldt dat de iPhone 5 op 23 oktober wordt verzonden. Het toestel heb je dus nog voor het einde van de maand in huis. De iPhone kost 450 euro, waar nog 6 euro aan verzendkosten bijkomt.

Ben je nu nog op zoek naar een iPhone, maar wil je niet de hoofdprijs betalen. Dan kan je een refurbished iPhone kopen via onze prijsvergelijker. Daar vind je eenvoudig alle actuele prijzen en beste deals.

Over de iPhone 5

iPhone 5

Apple bracht de iPhone 5 in oktober van 2012 op de markt. Het toestel is qua hardware en prestaties vergelijkbaar met de iPhone 5C, al heeft het een meer premium behuizing: aluminium in plaats van plastic. Met de iPhone 5 kun je prima iOS 8 draaien. Met ondersteuning van Apple voor toestel-updates zit het voorlopig dus nog wel goed.

De iPhone 5 is met 123,8 x 58,6 x 7,6 millimeter en een gewicht van 112 gram een dun en licht toestel. De telefoon heeft een oplaadbare accu waarmee je zo’n 8 uur kan bellen. Het scherm heeft een grootte van 4 inch met een resolutie van 1136 bij 640 pixels. De twee camera’s zijn prima. Je kan selfies maken met 1,2 megapixels en aan de achterzijde vind je een prima 8 megapixel-camera voor serieuzere foto’s.

Check ook 5 tips voor het vinden van een goedkope iPhone.

Het laatste nieuws over de iPhone 5

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 5
Apple iPhone 5

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu