iBood verkoopt nu ook een iPhone 4S voor weinig

Rutger Otto
8 september 2014, 10:11
2 min leestijd
iBood verkoopt nu ook een iPhone 4S voor weinig

iBood heeft vandaag een interessante deal voor mensen die een betaalbare iPhone zoeken: een refurbished iPhone 4S voor 279,95 euro.

Lees verder na de advertentie.

Refurbished iPhone 4S: dit moet je weten

refurbished iphone 4s

Een refurbished iPhone betekent dat het toestel eerder gebruikt is geweest, maar daarna is schoongemaakt, gerepareerd en waar nodig van nieuwe onderdelen is voorzien. Met andere woorden: een tweedehands telefoon die aanvoelt als nieuw, want mogelijke gebreken zijn er uitgehaald.

Het toestel op iBood is een witte iPhone 4S met 32GB aan opslagruimte. Deze variant is op de Apple website in elk geval niet meer te bestellen: daar is alleen nog een 8GB iPhone 4S te vinden. Wil je het toestel hebben met meer opslagruimte, dan is dit je beste koop. Er zit een jaar garantie op.

iBood meldt op de site dat de iPhone 4S op 24 september wordt verzonden. Dan zou het toestel dus voor het einde van de maand in huis moeten zijn. De smartphone kost 280 euro, waar nog 6 euro verzendkosten bij komen. Dat is een prima deal, want in webshops kost een nieuw model fors meer geld.

Ben je nu nog op zoek naar een iPhone, maar wil je niet de hoofdprijs betalen. Dan kan je een refurbished iPhone kopen via onze prijsvergelijker. Daar vind je eenvoudig alle actuele prijzen en beste deals.

Meer over de iPhone 4S

refurbished iPhone 4S

De Nederlandse release van de iPhone 4S vond plaats op 28 oktober 2011. De iPhone heeft een retina display van 3,5-inch. Het toestel heeft een metalen rand en is te updaten naar de nieuwste versie van iOS. De iPhone 4S heeft afmetingen van 115,2 x 58,6 x 9,3 mm en een gewicht van 140 gram is het een lekker licht toestel in zakformaat. Gemakkelijk met één hand te bedienen.

De accu van de iPhone 4S is oplaadbaar en goed voor zo’n 8 uur bellen. Uiteraard is 3G en wifi aanwezig. Het 3,5-inch scherm heeft een resolutie van 960 x 640 pixels, wat zo scherp is dat je de afzonderlijke pixels niet kunt onderscheiden. Er zijn twee camera’s. Aan de achterkant één van 8 megapixels, waarmee je prima foto’s kunt maken. Aan de voorkant kun je videogesprekken houden of selfies schieten.

Check ook 5 tips voor het vinden van een goedkope iPhone.

Het laatste nieuws over de iPhone 4S

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 4S
Apple iPhone 4S

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu