Hoe Refurbished-iPhone.shop de kwaliteit van gebruikte iPhones garandeert (ADV)

Advertentie
7 december 2018, 13:00
3 min leestijd
Hoe Refurbished-iPhone.shop de kwaliteit van gebruikte iPhones garandeert (ADV)

Een iPhone die al eerder door iemand gebruikt is, kan nog steeds een uitstekende smartphone zijn. Door op voornamelijk drie belangrijke punten te focussen garandeert Refurbished iPhone Shop de kwaliteit.

Refurbished wordt steeds populairder en winkeltjes die deze smartphones verkopen schieten als paddenstoelen uit de grond. Daardoor is het voor jou als consument extra belangrijk om de winkel goed te controleren, zodat je niet alleen voor de laagste prijs gaat, maar ook een kwalitatief goed apparaat in huis haalt. Refurbished-iPhone.shop onderscheidt zich van deze bedrijfjes door continue kwaliteit te leveren en oog te hebben voor detail. Een aanpak die werkt, want sinds de overstap van aan startup naar een volwassen bedrijf stijgt het aantal terugkerende vaste klanten.

Hierbij heeft Refurbished-iPhone.shop een duidelijke slogan: ‘Quality is not a promise, it’s a guarantee.’ De visie van Refurbished-iPhone.shop sluit hier ook naadloos op aan: de refurbished markt transparanter maken met eerlijke en betrouwbare producten met een bovengemiddelde aftersales. De nadruk komt hierbij ook steeds meer op de zakelijke markt te liggen, zonder in te leveren op de snelle levertijd, aftersales en service bij defecten. Het aantal hoge positieve klantenbeoordelingen spreekt dan ook voor zich.

Hoe Refurbished-iPhone.shop de kwaliteit van een gebruikte iPhone garandeert

1. De kwaliteit van het product

Als je honderden euro’s uitgeeft aan een iPhone, wil je natuurlijk wel dat je een goed product in huis haalt. Hoewel een refurbished iPhone per definitie tweedehands is zet Refurbished-iPhone.shop alles op alles om kwaliteit te garanderen. Kwaliteit loopt als een rode draad door het bedrijf en dat is te merken ook. Zo ondergaat iedere iPhone die de winkel verkoopt eerst een streng test-traject. Met speciale software wordt een toestel op meer dan 50 punten gecontroleerd. Hierdoor worden defecten tijdig ontdekt en uit het aanbod gefilterd.

Zo moet er bijvoorbeeld altijd een goedwerkende accu voor de duur van minimaal twee jaar in de iPhone zitten. Is een iPhone open geweest voor een reparatie, dan wordt er een extra test uitgevoerd om er zeker van te zijn dat alleen toestellen in technische topconditie naar de volgende fase doorgelaten worden. Nadat een toestel volledig is getest, schoongemaakt en gewist naar de fabrieksinstellingen wordt deze verpakt in een luxe verpakking. Als kers op de kaart wordt deze verpakking ook nog eens geseald wat een dik pluspunt is voor de koopervaring.

refurbished iPhone shop

2. De kwaliteit van de aftersales

Refurbished-iPhone.shop geeft standaard drie jaar garantie op haar refurbished producten. Mede hierdoor en door de strenge controle is de winkel niet de goedkoopste op de markt, maar wordt de kwaliteit van ieder product wel gewaarborgd.

Bovenop die drie jaar hoort ook nog de speciale garantieservice. Vertoont een iPhone ondanks de strenge controle toch gebreken binnen de eerste week? Dan komt er een gecertificeerde iPhone-reparateur bij je lang die het toestel op locatie repareert. Daarnaast heeft de website van Refurbished-iPhone.shop een klantenservice die zowel telefonisch, via de mail of met een live-chat bereikbaar is. Hier kun je al je vragen en opmerkingen kwijt zodat je snel antwoord krijgt en weet waar je aan toe bent.

Alle pakketten worden gratis verstuurd en zijn voorzien van een 30 dagen retourbeleid. Bovendien biedt Refurbished-iPhone.shop je de optie om je pakket eenvoudig en gratis verzekerd te verzenden via TrustedShops. Ben je uiteindelijk toch niet tevreden met je aankoop? Geen punt, want binnen 30 dagen kun je het toestel gratis retourneren.

3. Kwaliteit van de verpakking

Als je Apple gewend bent, weet je hoe belangrijk het bedrijf uit Cupertino de verpakking van zijn producten vindt. Daarom wordt er door Refurbished-iPhone.shop ook extra veel aandacht besteedt aan de verpakking. Een eigen ontworpen iPhone doos, ingelegd met foam die strak in hoogwaardige seal bij de klant wordt afgeleverd. Een zeer luxe uitstraling die past bij de hoge kwaliteit producten van Apple. De iPhones van Refurbished-iPhone.shop zijn dan ook een echte aanrader als cadeau, relatiegeschenk of natuurlijk voor jezelf.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu