De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Refurbished enquête: de winnaar van de Bol.com-cadeaukaart is bekend!

Redactie
13 januari 2020, 11:05
2 min leestijd
Refurbished enquête: de winnaar van de Bol.com-cadeaukaart is bekend!

Met iPhoned hebben we je hulp nodig voor een enquête. Geef je mening over wat jou beweegt bij de aankoop van je volgende smartphone en maak kans op een Bol.com cadeaubon van 250 euro. Dit is de laatste week om mee te doen.

De winnaar is bekend!

Update 13 januari: Uit alle deelnemers hebben we een willekeurige winnaar gekozen. Hij krijgt een Bol.com-cadeaukaart ter waarde van 250 euro toegestuurd.

De winnaar is: Michael Abdoel! Van harte gefeliciteerd!

We willen natuurlijk ook alle andere deelnemers bedanken voor het invullen van onze vragenlijst!

Origineel bericht:

Doe mee aan de enquête

Op iPhoned lees je iedere dag alles over Apple, technologie en gadgets. Ook hebben we een prijsvergelijker, waarin je iedere dag weer de beste prijzen kunt vinden van iPhones, Macs, iPads en meer. Om jou nog beter te kunnen helpen zijn we benieuwd naar de manier waarop jij je volgende smartphone uitkiest.

→ Vul de enquête in

We willen graag weten wat jou beweegt bij de oriëntatie en aanschaf van een volgende smartphone. Heb je het afgelopen jaar een (losse) nieuwe of refurbished smartphone gekocht of heb je voornemens binnen nu en een jaar een andere smartphone aan te schaffen? Zo ja, dan leggen we je graag kort een aantal vragen voor.

Doe mee en maak kans op een Bol.com-cadeaukaart

Welke afwegingen maak je? Waar let je op? En is een refurbished smartphone een optie of ga je altijd voor een nieuw exemplaar? De enquête loopt van maandag 16 december tot maandag 13 januari 2020.

Door mee te doen met deze vragenlijst help je ons niet alleen, je maakt ook meteen kans op een cadeaukaart van Bol.com ter waarde van 250 euro. Alvast hartelijk dank voor het meedoen en succes met de winactie! De winnaar kiezen we willekeurig uit onder alle deelnemers.

→ Vul de enquête in

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen