Redsn0w, een jailbreak voor de iPod Touch 2G
Redactie

Redsn0w is de toekomstige jailbreakmethode voor de 2e generatie iPod Touch, kortweg de iPod Touch 2G. Afgelopen week begonnen de geruchten over Redsn0w toen iPhone dev-team lid MuscleNerd een link naar redsn0w.com op zijn Twitter account had gezet.

<br />Nadat hij deze link had geplaatst gingen er verschillende geruchten: Redsn0w zou een alternatief zijn voor Yellowsn0w om je iPhone te unlocken, en ook gingen er geruchten dat Redsn0w een jailbreakmethode voor de iPod Touch 2G ging worden.

Dit laatste gerucht bleek waar te zijn: MuscleNerd bevestigde dit gerucht namelijk op het iPodTouchFans forum: ”The hex # in upper lefthand corner of http://redsn0w.com is an escrow hash. That particular hash is a very good one for iPod Touch 2G.”

Nog niet helemaal af

Gisteren is de eerste demo gegeven van het jailbreaken van de iPod Touch 2G, en het lukte! Maar de jailbreak kan nog niet vrijgegeven worden, omdat er elke keer dat je je Touch opstart nog een patch gedraaid moet worden via je PC. Hier is het iPhone dev-team nu een oplossing voor aan het bedenken.

Redsn0w komt vermoedelijk in een der komende dagen beschikbaar voor het grote publiek.

Via: iPodTouchNieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.