Redeemcodes.com: Gratis betaalde apps downloaden
Redactie

Sinds vorige week is de website Redeemcodes.com actief. Deze website is door Nederlandse ontwikkelaars gemaakt. Via hun systeem kunnen ontwikkelaars zogenaamde ‘Promocodes’ weggeven aan bezoekers van de website. Met deze promocodes is het mogelijk om een betaalde applicatie van deze ontwikkelaar gratis te downloaden.

Meedoen aan Redeemcodes

Voor iOS-gebruikers is het niet moeilijk om mee te doen aan Redeemcodes.com. Je hoeft alleen maar op de grote knop ‘Participate’ te klikken om kans te maken op een promocode van die app. Als je ontwikkelaar bent is het ook niet moeilijk om codes weg te geven. Het systeem herkent automatisch welke applicaties je in de App Store hebt staan, zodat je zelf vrijwel niets meer hoeft te doen.

Ruim $1.000 aan apps

Binnen een week tijd is er al voor $1.000 aan applicaties weggegeven. Dit bedrag loopt snel op, want elke zes uur worden er nieuwe codes weggegeven. Vannacht kan je bijvoorbeeld kans maken op één van de 20 promocodes van de applicatie ‘Kijkcijfers‘. Deze applicatie zal om precies 00:00 op de website verschijnen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.