De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Wordt je iPhone te heet? Dit is de oplossing!

Sven Lamers
8 december 2021, 14:17
1 min leestijd
Wordt je iPhone te heet? Dit is de oplossing!

Die zagen we niet aankomen. Gaming-accessoires-bedrijf Razer heeft de Phone Cooler Chroma gelanceerd: een koeling met MagSafe voor je iPhone. Dit moet je weten.

Lees verder na de advertentie.

Razer Phone Cooler Chroma: wat is het?

Het bedrijf Razer ken je wellicht van talloze accessoires die op de gaming-markt gericht zijn. Muizen en toetsenborden bijvoorbeeld, met net wat te veel RGB-verlichting. Nu komt Razer met een opmerkelijke iPhone-gadget.

De Razer Phone Cooler Chroma bevestig je met MagSafe aan de achterkant van je iPhone. Daar werkt die vervolgens als een ventilator om je telefoon te koelen. En uiteraard zitten er genoeg ledjes op om de complete regenboog aan kleuren weer te geven.

Heb je dit nodig?

Onder normale omstandigheden wordt een iPhone nauwelijks zo heet dat je er een extra koeling bij nodig hebt. Maar als de A15-chip van bijvoorbeeld de iPhone 13 Pro langdurig helemaal wordt belast, dan voel je toch dat de achterkant warm en soms wel heet kan worden. Dat kan gebeuren als je druk aan het gamen bent in Apple Arcade.

De Razer Phone Cooler Chroma zorgt er dan voor dat je telefoon lekker koel blijft. Dat beschermt enerzijds je accu, en zorgt anderzijds ervoor dat je dezelfde grafische prestaties in games blijft houden. Maar ook bij andere apps die veel kracht van de processor vragen, heeft zo’n koeling meerwaarde.

Nadelen van de Phone Cooler Chroma

Helaas heeft de Phone Cooler Chroma wel één groot nadeel. Hoewel Razer hem in de markt zet als een ‘mobiel gaming accessoire’, is hij door de ontbrekende accu allerminst ‘mobiel’. Je moet altijd een usb-c-powerbank bij je hebben (of gewoon een usb-c-oplader), anders heb je alleen een vrij lompe PopSocket op de achterkant van je iPhone.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen