Rabo Sport ondervindt problemen

De sport-applicatie ‘Rabo Sport’ van de Rabobank ondervindt problemen. De problemen doen zich voor in de push-functionaliteit. Verschillende gebruikers hebben namelijk meerdere keren een push-berichtje met ‘Schaatsen: Sven Kramer heeft de gouden medaille gewonnen bij de 5000m’. Sommigen zeggen zelfs dat het berichtje zes keer is binnen gekomen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Te laat en te veel

Hier in huis kwamen de push-berichtjes over de wedstrijd van gisteravond (22:00) om 12:57 aan. Na deze tijd is het berichtje nog twee keer aangekomen. Er is dus duidelijk iets mis met de push-functionaliteit. Het is te hopen dat de Rabobank de systemen aanpast, want met een aanpassing aan de systemen kan het probleem verholpen worden zonder dat de gebruikers de applicatie hoeven te updaten.

Standen

De rest van de applicatie werkt wel erg goed. Als je in de applicatie naar het schaatsen navigeert zie je meteen de uitslag van de rondes die al geweest zijn. Je ziet precies alle tijden die de deelnemers gereden hebben.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.