Rabo Sport ondervindt problemen
Redactie

De sport-applicatie ‘Rabo Sport’ van de Rabobank ondervindt problemen. De problemen doen zich voor in de push-functionaliteit. Verschillende gebruikers hebben namelijk meerdere keren een push-berichtje met ‘Schaatsen: Sven Kramer heeft de gouden medaille gewonnen bij de 5000m’. Sommigen zeggen zelfs dat het berichtje zes keer is binnen gekomen.

Te laat en te veel

Hier in huis kwamen de push-berichtjes over de wedstrijd van gisteravond (22:00) om 12:57 aan. Na deze tijd is het berichtje nog twee keer aangekomen. Er is dus duidelijk iets mis met de push-functionaliteit. Het is te hopen dat de Rabobank de systemen aanpast, want met een aanpassing aan de systemen kan het probleem verholpen worden zonder dat de gebruikers de applicatie hoeven te updaten.

Standen

De rest van de applicatie werkt wel erg goed. Als je in de applicatie naar het schaatsen navigeert zie je meteen de uitslag van de rondes die al geweest zijn. Je ziet precies alle tijden die de deelnemers gereden hebben.

Artikel wurde nicht gefunden

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Luc

  De problemen met Push leken te komen doordat we probeerden een bericht naar duizenden ontvangers tegelijk te sturen; iets dat we in de testfase niet hebben kunnen simuleren.

  Zondagmiddag waren we deze problemen aan het verhelpen. Om te testen of het nu wel werkte, verzonden we de berichten van de vorige avond alsnog op zondagmiddag, waardoor het leek of er een grote vertraging in de berichten zat.

  De problemen met de tussentijdse resultaten worden nu opgelost. Deze problemen ontstonden doordat we uit onze database met sportinformatie niet konden opmaken of een resultaat een eind- of tussenresultaat was.

  Onze excuses voor de gebrekkige dienstverlening, we hopen dat we alles nu ondervangen hebben en de applicatie zonder problemen blijft werken.

  Luc van Donkersgoed
  Coding Dutchmen

 • Jan van Kampen

  Gisteren werkte tijdens de wedstrijd zelf (heb alleen schaatsen aanstaan) de push wel goed, maar zojuist (16:40) ontving ik weer het bericht over Sven. Dat gaat dus nog fout. Ik begrijp dat het lastig is om dit te simuleren, maar het is wel jammer.

  Jullie kunnen nu wel ervaring opdoen voor de volgende olympische spelen 🙂

 • Sander Tamaëla

  In ieder geval bedankt voor je reactie Luc! 🙂